Like Emily - Ρουφιάνοι ..και πρώτη γνωριμία


Ημερομηνία Κυριακή, 11 Σεπ 2011 @ 20:00
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Οι LIKE EMILY, δημιουργήθηκαν τον Μάιο του 2011 από τον Παναγιώτη Νταβέλο και την Έμιλυ Παύλου. Έχοντας και οι δύο υπάρξει ενεργά μέλη σε διάφορα σχήματα, αναζήτησαν μιά ανανεωτική μουσική αλλά και στιχουργική αντίληψη γιά το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι. Λίγο αργότερα προστέθηκαν στο σχήμα ο Άρης Θεοδωρόπουλος και ο Ηλίας Τσιροβασίλης, δύο ταλαντούχοι και με φρέσκα ακούσματα μουσικοί και ξεκίνησαν τις μουσικές τους αναζητήσεις.


Τη στιγμή αυτή οι ηχοραφήσεις έχουν ολοκληρωθεί, με καρπό τους δεκαπέντε τραγούδια που θα αποτελούν και την πρώτη τους δισκογραφική κατάθεση που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο σε παραγωγή του Παναγιώτη Νταβέλου, από τις εκδόσεις Παρουσία.





Το τραγούδι «Ρουφιάνοι» που ακούγεται εδώ και λίγες μέρες στους underground κύκλους οφείλει την ύπαρξή του στα παράδοξα κοινονικοπολικά φαινόμενα που συμβαίνουν όχι μόνο στη χώρα μας, άλλα και σε όλο τον πλανήτη, στο στίχο της Εύης Ζευγαρά και τη μουσική του Παναγιώτη Νταβέλου, την ερμηνεία της Έμιλυ την κιθάρα του Ηλία και τα τύμπανα του Άρη..

Περισσότερα τον Οκτώβριο.







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2691.html