Θα καταρρίψει η Ελλάδα το Στρουμφο-ρεκόρ Γκίνες;


Ημερομηνία Σάββατο, 25 Ιούν 2011 @ 12:10
Θέμα/Κατηγορία Νέα και Περίεργα

Αποστολέας LavantiS



Σήμερα (Σάββατο 25 Ιουνίου), σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Άλσος Στρατού στην περιοχή Γουδή, στην Αθήνα, πραγματοποιείται ένα πρωτότυπο πάρτι, με σκοπό την κατάρριψη του παγκόσμιου ρεκόρ Γκίνες, με τους περισσότερους ανθρώπους ντυμένους Στρουμφ την ίδια μέρα. Για την κατάρριψη χρειάζονται 500 άτομα και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται οι μεταμφιεσμένοι Στρουμφ να είναι αρκετά περισσότεροι.


Όλοι γνωρίζουμε τα μικρά μπλε πλασματάκια με τους άσπρους σκούφους που κατοικούν σε σπίτια-μανιτάρια και έχουν σαν βασική λιχουδιά τα στρουμφομούρα. Τα εξαιρετικά δημοφιλή μπλε πλάσματα με τη δική τους μοναδική Στρουμφογλώσσα δημιουργήθηκαν από τον Πιέρ Πεγιό Κιλιφόρ, έναν σκιτσογράφο από τις Βρυξέλλες.

Την πρώτη τους εμφάνιση έκαναν στις 23 Οκτωβρίου 1958, σε ένα κόμικ που δημοσιεύτηκε σε βελγικό περιοδικό. Προτιμάτε το γέρο σοφό Μπαρμπαστρούμφ, τον ξερόλα Σπιρτούλη, τον πάντα νυσταγμένο Χουζούρη, τον Λιχούδη, τον Χαχανούλη, τον Μελένιο ή μήπως την Στρουμφίτα; Επιλέξτε το Στρουμφάκι σας και αν δεν προλαβαίνετε να πετάξετε και να παρευρεθείτε στο πάρτι, μπείτε στην ιστοσελίδα globalsmurfsday.gr και ενημερωθείτε. Πενήντα τρία χρόνια μετά, η δημοτικότητα των Στρουμφ παραμένει ανεπηρέαστη και ακόμα και τώρα στην εποχή του Διαδικτύου, η αναζήτηση για την αγγλική εκδοχή της ονομασίας τους, «smurfs» στο Google, βρίσκει πέραν των 7 εκατομμυρίων αποτελεσμάτων. Για τους θαυμαστές των Στρουμφ, σύντομα αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα 3D ταινία με πρωταγωνιστές τα μικροσκοπικά μπλε πλασματάκια, έτσι μπορεί να μην καταφέρατε να ντυθείτε σήμερα… μπλε, θα μπορέσετε, όμως, να τα θαυμάσετε στη μεγάλη οθόνη.

Πηγή: Σίγμα Live / Σημερινή






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2611.html