Ποιος κέρδισε το Dancing with the Stars 2;


Ημερομηνία Δευτέρα, 13 Ιούν 2011 @ 10:00
Θέμα/Κατηγορία Θέατρο - Κινηματογράφος - Τηλεόραση

Αποστολέας LavantiS



Ο Αργύρης Αγγέλου είναι ο μεγάλος νικητής του Dancing with the Stars 2 που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (12/06).

Το σόου χορού του Ant1 έλαβε τέλος μετά από 120 χορευτικά, 13 εβδομάδες διαγωνισμού και αμέτρητες ώρες πρόβας. Ο Αργύρης Αγγέλου έφτασε στον μεγάλο τελικό στον οποίο διαγωνίσθηκε με τον Κώστα Μαρτάκη. Οι δύο υποψήφιοι ισοψήφησαν με 115 βαθμούς, χορεύοντας ο καθένας από ένα κομμάτι βαλς και μάμπο, ενώ το τρίτο χορευτικό τους ήταν το ίδιο τραγούδι, το οποίο ο καθένας ερμήνευσε με το δικό του τρόπο. Όμως, ο κόσμος ήταν αυτός που με την ψήφο του ανακήρυξε νικητή τον ηθοποιό και την παρτενέρ του Εμιλυ Ματθαιακάκη.


«Είναι από εκείνες τις στιγμές που δεν ξέρω τί να πώ. Ευχαριστώ τον κόσμο, την παραγωγή του Ant1, την παρτενέρ μου και όλους όσους με έφεραν σε αυτή την θέση. Για εμένα όμως το σημαντικότερο όλων ήταν ότι όλοι ήταν μαζί μου ευγενείς, ακόμη και στις περιπτώσεις που δεν ήμουν τόσο καλός», δήλωσε ο νικητής του σόου μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ενώ και η χορεύτρια που τον συνόδευσε σε όλη του την χορευτική διαδρομή στο Dancing, Εμιλυ, αναφέρθηκε στο πρόσωπό του λέγοντας ότι απέκτησε έναν πολύ καλό φίλο μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Το απρόοπτο που σημάδεψε την στιγμή της απονομής ήταν ότι το κύπελλο έπεσε από την βάση του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να επιστρατευθεί… νέο!

Ο Κώστας Μαρτάκης έφτασε μέχρι τον τελικό του Dancing with the Stars 2

Στην βραδιά εμφανίστηκαν όσοι συμμετείχαν από την αρχή στο Dancing with the Stars, ενώ η Καλομοίρα και η Ηβη Αδάμου (που εμφανίστηκε μαζί με τον συγκρότημα Μέλισσες) τραγούδησαν και χόρεψαν στο πλατό του σοου.

Τα πειράγματα ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τα μέλη της κριτικής επιτροπής πήγαν «σύννεφο», με τον Γιάννη Λάτσιο να αναδεικνύεται αναμφισβήτητος πρωταγωνιστής της βραδιάς. «Ευχαριστώ και ανταποδίδω λέγαμε παλιά στο ραδιόφωνο. Σε ευχαριστώ πολύ που αντέχεις τα πειράγματά μας. Είσαι μια καλή, μα πάρα πολύ καλή παρουσιάστρια», δήλωσε απευθυνόμενος στην Ζέτα Μακρυπούλια στο τέλος ο Γιάννης Λάτσιος, ενώ όλα ανεξαιρέτως τα μέλη της κριτικής επιτροπής αναφέρθηκαν στο πόσο καλά πήγαν όλα σε αυτό το Dancing. Το σόου έκλεισε με αφιερωματικό βίντεο σε όλους τους διαγωνιζόμενους και την ευχή της Ζέτας Μακρυπούλια για καλό καλοκαίρι.



Πηγή: star.gr






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2594.html