Πατέρας κατηγορεί τον 2.5 χρόνων γιο του ως μητροκτόνο


Ημερομηνία Παρασκευή, 29 Απρ 2011 @ 12:00
Θέμα/Κατηγορία Νέα και Περίεργα

Αποστολέας LavantiS



Αλλη μια ζωή χάθηκε από την αλόγιστη πρόσβαση παιδιών σε όπλαΜία αμφιλεγόμενη αλλά σίγουρα τραγική υπόθεση είναι σε εξέλιξη στο Μίραμαρ της Φλόριντα των ΗΠΑ, όπου πατέρας ανέφερε τον θάνατο της γυναίκας του από πυροβολισμό, λέγοντας ότι προήλθε από όπλο που κρατούσε το μωρό της οικογένειας. Σύμφωνα με την  Αστυνομία, ο άνδρας είπε στις Αρχές ότι η μητέρα του παιδιού πυροβολήθηκε στην πλάτη και πέθανε. Ο πυροβολισμός προήλθε από όπλο που κρατούσε ο δυόμιση ετών γιός της οικογένειας, ενώ ο πατέρας προσπαθούσε να του το αποσπάσει, όπως ισχυρίστηκε.


Το γεγονός ότι η άτυχη 33χρονη, ονόματι Julia Bennett, πυροβολήθηκε στην πλάτη, εγείρει κάποιες αμφιβολίες για την αλήθεια των λεγομένων του πατέρα, ενώ σημειώνεται ότι οι γονείς του παιδιού δεν ήταν παντρεμένοι και δεν κατοικούσαν μαζί την περίοδο του συμβάντος.

Αλλά, όπως είπε στον Τύπο η Tania Rues, εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας «αυτό που ξέρουμε είναι ότι την (σ.σ. Μεγάλη) Τετάρτη, λίγο μετά τις επτά, δεχθήκαμε κλήση στο 911 από ένα κύριο που δήλωσε ότι ο 2,5 ετών γιος του πυροβόλησε τη μητέρα του κατά λάθος». Οπως προσέθεσε, οι Αρχές θα μιλήσουν και με το παιδί για το συμβάν, αλλά «λόγω της ηλικίας του δεν περιμένουμε να προκύψει κάτι σημαντικό».

Η Εισαγγελία θα καθορίσει εάν ο πατέρας θα διωχθεί ούτως ή άλλως, με την κατηγορία της εγκληματικής αμέλειας.

Πηγή: e-go.gr






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2528.html