Ραδιoμαραθώνιος UNICEF - ενωθείτε για τα παιδιά - ενωθείτε κατά του AIDS


Ημερομηνία Τρίτη, 12 Απρ 2011 @ 10:10
Θέμα/Κατηγορία Θέματα γενικού ενδιαφέροντος

Αποστολέας LavantiS



- Κάθε μέρα, σχεδόν 1.000 μωρά στην υποσαχάρια Αφρική μολύνονται από τον ιό του AIDS μέσω της μετάδοσης από τη μητέρα στο παιδί.

- Το AIDS εξακολουθεί να είναι μία από τις κύριες αιτίες θανάτου γυναικών σε αναπαραγωγική ηλικία σε παγκόσμιο επίπεδο και μια σημαντική αιτία μητρικής θνησιμότητας στις χώρες με γενικευμένες επιδημίες.

- Στην υποσαχάρια Αφρική, το 9% της μητρικής θνησιμότητας οφείλεται στον ιό HIV και το AIDS.

Μεγάλος Ραδιομαραθώνιος UNICEF
ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ AIDS
Πέμπτη 14 Απριλίου 2011


Ας προστατεύσουμε όσο περισσότερα παιδιά μπορούμε από το θανατηφόρο ιό του AIDS

* Με 52 ευρώ παρέχετε το ειδικό «Πακέτο Μητέρας & Βρέφους» σε μια έγκυο οροθετική γυναίκα, που περιλαμβάνει την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή, για να αποτραπεί η μετάδοση του ιού στο βρέφος της.
* Αρκούν 80 ευρώ για να εξασφαλίσετε τα απαραίτητα τεστ και τα φάρμακα για να προστατεύσουν ένα βρέφος ώστε να μην γεννηθεί με AIDS, αλλά και την μετέπειτα παρακολούθηση της υγείας του και την απαραίτητη φροντίδα.
* Με 125 ευρώ παρέχετε την απαραίτητη ετήσια φαρμακευτική θεραπεία σε 5 οροθετικά παιδιά, που θα προστατεύσει την υγεία τους.
* Οποιαδήποτε άλλη δωρεά σας, μικρότερη ή μεγαλύτερη, βοηθάει ουσιαστικά στην προστασία και την υποστήριξη των παιδιών που είναι φορείς του AIDS ή έχουν χάσει τους γονείς τους από την ασθένεια.

Δωρεές με SMS: στείλτε κενό μήνυμα στο 19059 από 8 έως και 14 Απριλίου (1,23 ευρώ με το ΦΠΑ)

Για περισσότερες πληροφορίες και τρόπους που μπορείτε να βοηθήσετε συντονιστείτε στον HotStation.gr ή επισκεφτείτε το site της Unicef.







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2490.html