Χώρισαν Αλέξης-Στέλλα.. Εσμιξαν Αλέξης-Ανθή;


Ημερομηνία Τετάρτη, 16 Μάρ 2011 @ 13:30
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Αλεξης Αλεξόπουλος - Ανθή (Next Top Model) .. Είναι ζευγαρι;Πάει γιΆ άλλα ο Αλέξης του «Big Brother»… Τι κι αν λίγες μόνο μέρες πριν ανακοίνωνε το χωρισμό του από τη Στέλλα, ο πρώην παίκτης του «B.B» βρήκε άλλη… και μοντέλο παρακαλώ! Ο λόγος για την Ανθή του «Next Top Model»!

Η κάμερα του «Star» «τσάκωσε» τους δυο τους στο σινεμά και τόσο ο Αλέξης, όσο και η Ανθή επιβεβαίωσαν τους χωρισμούς τους. Οχι ομως και την σχέση τους (ακόμα τουλάχιστον).. Και η γνωριμία  όμως συνέβη στο τηλεοπτικό στούντιο του ίδιου καναλιού, στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, όπου συμμετείχαν κι οι δύο σαν .."πανελίστες" και  έγιναν και οι πρώτες συστάσεις!

Δείτε το βίντεο - ρεπορτάζ του καναλιού στο πλήρες άρθρο.. και αποφασίστε μόνοι σας αν τελικά ο Αλέξης έχει σκοπό να αφήσει σε χλωρό κλαδί κανένα κορίτσι από reality..



«Χωρίσαμε με τν Στέλλα, αποφασίσαμε ο καθένας να επιλέξει το δικό του δρόμο», είπε ο ωραίος του «Μεγάλου Αδερφού» και πρόσθεσε για την Ανθή: «βγήκαμε απλά να δούμε ένα σινεμά». «Χωρίσαμε, δεν είναι φήμες, αλλά δεν ξέρω γιατί χώρισα», είπε η Ανθή αναφερόμενη στο δικό της χωρισμό.



Όσο για το πού γνωρίστηκαν; Το …προξενιό έγινε την περασμένη Παρασκευή στο «Super Star», όπου on camera το έπαιζαν ντροπαλοί, μετά το τέλος όμως της εκπομπής ο Αλέξης φρόντισε να γνωριστεί καλύτερα με την Ανθή.

Διαβάστε ακόμη:
Κι άλλοι φίλοι και γνωστοί στο Big Brother - Νάρα & Ελίνα
Ο Αλέξης Αλεξόπουλος λιγο πριν επιστρέψει στο Big Brother μιλάει για όλα
Big Brother: η Στέλλα & ο Αλέξης επίσημα πλέον ζευγάρι - δείτε βίντεο!
Ανατροπές στο Big Brother μετά την αποχώρηση Γιώργου
Το βατερλώ του Big Brother - κάθε Κυριακή και χειρότερα
Η πρεμιέρα του Big Brother και οι sexy φωτογραφίες της barbie Ελίνας
Σακαταμένη η Ρούλα στο live του Big Brother






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2442.html