Ο Αλέξης Αλεξόπουλος λιγο πριν επιστρέψει στο Big Brother μιλάει για όλα


Ημερομηνία Δευτέρα, 06 Δεκ 2010 @ 18:00
Θέμα/Κατηγορία Θέατρο - Κινηματογράφος - Τηλεόραση

Αποστολέας LavantiS



O Αλέξης επιστρέφει στο σπίτι του μεγάλου αδελφούΓια άλλη μια φορά την εικόνα του μπάχαλου και του "μπάτε σκύλοι αλέστε" έδωσε το live του Big Brother, του reality του Alpha. Και πάλι, η αίσθηση ότι "κάνουμε ότι μας καπνίσει, οι κανόνες παιχνιδιού δεν αφορούν τους πάντες, και αν χρειαστεί τους αλλάζουμε κατα το δοκούν, και στο τέλος όλων αυτών προσπαθούμε να δώσουμε μια ..αίσθηση κανόνων, λογικής και δικαιοσύνης", ήταν στο στοιχείο που συγκέντρωσε το μένος και την αγανάκτηση των λιγοστών τηλεθεατών. Με μια εθελουσία αποχώρηση (της Εβελίνας) η οποία έβαλε άδοξα τέλος στην ψηφοφορία μεταξύ αυτής και της Νάρας από το Σάββατο το βράδυ (κι ας ψήφιζαν τα "ζώα οι τηλεθεατές") μέχρι την Κυριακή ήταν η ανόητη δικαιολογία του να μπει νέος παίκτης (ο Αλέξης όπως φαίνεται) και πάλι στο παιχνίδι. Και αυτό γιατί, όπως είναι η εύλογη απορία όλων, αφού ηταν να αποχωρήσει ένα πρόσωπο και ένα έφυγε τελικά (ακυρώνοντας την ψηφοφορία ΚΑΙ το ίδιο το κοινό) για ποιο λόγο μπαίνει ξανά παίχτης στο σπίτι του Big Brother; Πέρα βέβαια ότι με 7 παίχτες και με 2-3-4 να χρειάζονται για τη φάση του τελικού, δεν βγαίνει με τίποτα το πρόγραμμα άλλες 7-8 εβδομάδες, μέχρι τις 30 Ιανουαρίου 2011 (ή μέχρι να βγει η ψυχή του)..

Δεν διαμαρτυρήθκε κανείς, όταν έβαλαν αδικαιολόγητα, στη μέση της εξέλιξης, την Μαρία και την Χριστίνα.. Αλλά όταν προσπαθούν να κοροιδέψουν έτσι το κοινό με ηλίθιους κανόνες (πχ Ναι, σου είχα πεί Γιάννη Φουκάκη ότι μπορείς να μην απαλλάξεις κανέναν, αλλά τώρα αποφάσισα για να σε αναγκάσω να διαλέξεις ότι αν το κάνεις θα σε βγάλουμε εσένα υποψήφιο, θα εκτελέσουμε τη φοράδα σου και θα ρίξουμε βενζίνη στη BMW σου στο χωριό). Σε αυτό το κλίμα, με τον Αντώνη καινούργιο αρχηγό εβδομάδας, και πιστεύοντας πώς ξέρει πλέον αρκετά για να έχει μια δεύτερη ευκαιρία με καλές πιθανότητες (και για να δουμε κι άλλα ρομαντικά τετ α τετ) ξαναμπαίνει στο σπίτι ο Αλέξης. Λίγο πριν, έδωσε στο People την παρακάτω συνέντευξη..


Ο 24χρονος παίκτης του Big Brother δίνει στο People την πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρηση και απαντά σε όλα χωρίς ενδοιασμούς.


Πιστεύεις πως δεν έχεις κανένα μερίδιο ευθύνης για την αποχώρησή σου;

Το μοναδικό λάθος που έκανα στο παιχνίδι ήταν το όλο θέμα που δημιουργήθηκε με τη Στέλλα και τη Χριστίνα. Και αυτό πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις, γιατί φοβήθηκα να ξεκαθαρίσω τα πράγματα από την αρχή.



Αφού, λοιπόν, είχες συναισθήματα για τη Στέλλα, για ποιο λόγο πλησίασες και τη Χριστίνα;

Με τη Χριστίνα γνωριζόμασταν και εκτός παιχνιδιού, αλλά ποτέ δεν είχαμε κάτι ερωτικό. Όταν μπήκε στο παιχνίδι, είχαμε τσακωθεί με τη Στέλλα γιατί περίμενα να είναι πιο εκδηλωτική και το γεγονός ότι δεν ήταν εμένα με απωθούσε. Λογικό ήταν να στραφώ στο πιο οικείο μου πρόσωπο.



Η συμπεριφορά σου, όμως, αυτή πλήγωσε πολύ τη Στέλλα.

Το ξέρω και δυστυχώς το κατάλαβα αργά. Ήταν πολύ μεγάλο μου λάθος και μετανιώνω που φέρθηκα έτσι στη Στέλλα. Έπρεπε να είμαι ξεκάθαρος από την αρχή. Παρʼ όλα αυτά, όταν βγήκαμε
στην αρένα του σπιτιού, της ζήτησα ένα μεγάλο συγνώμη. Αλλά και στο γράμμα που άφησα φεύγοντας στους συγκατοίκους μου της έγραψα: «Ό,τι μπορούσα να κάνω, το έκανα λάθος και, δυστυχώς, κόντεψα στο τέλος να σε χάσω».


Πηγή: yupi.gr






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2339.html