Big Brother: η Στέλλα & ο Αλέξης επίσημα πλέον ζευγάρι - δείτε βίντεο!


Ημερομηνία Κυριακή, 28 Νοέ 2010 @ 08:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Σε παθιασμένα φιλιά στο στόμα εξελίχθηκε η πολύωρη κόντρα Στέλλας-Αλέξη στο Big Brother, μια σκηνή που ο Alpha επέλεξε να μην προβάλει (για την ώρα τουλάχιστον, ίσως το κρατάνε για να "σπρώξουν" το υποτονικό Live της Κυριακής). Πώς οδηγηθήκαμε στο καυτό φιλί Στέλλας-Αλέξη;

Το όλο ερωτικό σκηνικό στο Big Brother ξεκίνησε με έναν τρικούβερτο καυγά Στέλλας-Αλέξη. «Με κοροιδεύεις εδώ και 5 βδομάδες», είπε η Στέλλα στον Αλέξη. «Τι λες τώρα, μίλα καθαρά», απάντησε ο δημοφιλής παίκτης του Big Brother. «Αποφάσισε, τη Χριστίνα ή εμένα; Eγώ της είπα της Χριστίνας, αμά τον θες στον παραχωρώ» πέταξε η όμορφη Κρητικοπούλα που έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα, αλλά δεν μασάει τα λόγια της.


Και καθώς ο Αλέξης της τα μάσαγε, η Στέλλα τα «παίρνει στο κρανίο» και αρχίζει να μαζεύει τα πράγματα της για να αποχωρήσει. Ο Big Brother καλεί Στέλλα και Αλέξη στο δωμάτιο επικοινωνίας για να τους ηρεμήσει.



Το νέο (διορθωμένο) επίμαχο βίντεο που διέρρευσε από τη Νοβα στο Ιντερνετ


Στη συνέχεια, το νέο ζευγάρι του Big Brother βγαίνει στην αρένα (που θεωρητικά απαγορεύεται οι παίκτες να βρεθούν χωρίς άδεια από την παραγωγή), όπου ακολουθεί μια εξομολόγηση της Στέλλας κάνοντας σχέδια στην άμμο. Στέλλα και Αλέξης βρίσκονται στα 10 εκατοστά πρόσωπο με πρόσωπο. Ματιές καυτές, παθιασμένες σαν ελληνική ταινία. Δευτερόλεπτα τρομερής έντασης παιρνούν καθώς ο ένας μιλά στον άλλο σε τεταμένο κλίμα. «ΚάνΆ το» της λέει ο Αλέξης, προτρέποντας της να τον φιλήσει. «Δεν μπορώ, είμαι γυναίκα» απαντά η Στέλλα. Και τότε την αρπάζει ο Αλέξης και ένα φιλί γεμάτο πάθος γεμίζει την οθόνη του Big Brother.



Στη συνέχεια, Στέλλα-Αλέξης είναι συνεχως αγκαλιές και χάδια στο σπίτι του Big Brother, ενώ στην κουζίνα το αντίπαλο δέος, η Χριστίνα, πλένει το ίδιο πιάτο για 20 λεπτά απο τα νεύρα της.



O Alpha δεν μετέδωσε τα παραπάνω πλάνα και το καυτό φιλί είδαν μόνο οι συνδρομητές της NOVA. Για καλή μας τύχη όμως οι επίμαχες στιγμήες διέρευσαν στο διαδίκτυο μέσω You Tube οπότε μπορείτε κι εσείς πλέον να δείτε  τα καυτά φιλιά Αλέξη-Στέλλας από το NOVA, πριν τα κατεβάσουν:



Οι σκηνές του φιλιού Στέλλας-Αλέξη θα προβληθούν κατά πάσα πιθανότητα στο live της Κυριακής, ενώ η τηλεθέαση του Big Brother μπορεί να πάρει μια μικρή ανάσα αφού πλέον είχε φτάσει στα ..πατώματα. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το ότι η αρχική διαρροή στο You Tube είχε διάρκεια 10 και πλέον λεπτά (με ασυγχρόνιστο μάλιστα ήχο) ενώ πλέον έχει εξαφανιστεί και έχει αντικατασταθεί με μια 4λεπτη, χωρίς ήχο αλλά με γλυκανάλατη μουσική από αυτές που συνηθίζουν σαν υπόκρουση στη παραγωγή του Big Brother. Οπότε οσοι το βλέπουν τώρα δεν έχουν ιδέα, τι λέγεται μεταξύ του ζευγαριού, ούτε για την απόφασή τους (μόλις κάνει η Στέλλα ένα τσιγάρο) να το ανακοινώσουν στο υπόλοιπο σπίτι. Επίσης, στους αρχικούς διαλόγους, οι δύο παίκτες ζητάνε επίμονα "από την φίλη της Στέλλας στη παραγωγή" το τραγούδι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μου λες τα μάτια σου να μην τα αγαπώ, το οποίο ήθελε ο Αλέξης να το αφιερώσει στη Στέλλα.



Original 11' video

Αυτήν την εβδομάδα υποψήφιοι για αποχώρηση ειναι ο Αλέξης (άραγε θα τελειώσει τόσο άδοξα και γρήγορα το ρομάντσο των παικτών;) και ο Γιώργος (που άρχισε πλέον να δείχνει τη τακτική του, βάζοντας λόγια στους συμπαίκτες για στρατηγικές άλλων αλλά και κάνοντας τη δική του καμπάνια όλη την εβδομάδα, μιλώντας για "αυθεντικούς χαρακτήρες που πρέπει να επιβιώσουν μέχρι τέλους" - προφανώς η εικόνα που πουλάει στο κοινό για τον εαυτό του τόσο καιρό στο σπίτι).







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2329.html