Κι άλλοι φίλοι και γνωστοί στο Big Brother - Νάρα & Ελίνα


Ημερομηνία Παρασκευή, 08 Οκτ 2010 @ 04:30
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



κι άλλες γνωστές στο Big Brother -  βρε μικρός που είναι ο κόσμος!Το «Big Brother» έχει συζητηθεί όσο κανένα άλλο reality το τελευταίο διάστημα. Τα σχόλια πολλά και ποικίλα και κυρίως αφορούν στους παίκτες που μπήκαν μέσα στο σπίτι.

Αρχικά ξέραμε πως οι παίκτες δεν γνωριζόντουσαν μεταξύ τους..

Στη συνέχεια άρχισαν οι αποκαλύψεις… δυο από τους παίκτες όχι μόνο γνωριζόντουσαν αλλά είναι και ζευγάρι στη ζωή.

Και τελικά δεν είναι μόνοι οι συγκεκριμένοι: Δυο από τις αιθέριες υπάρξεις του παιχνιδιού, η σεξοβόμβα (λόγω διαστάσεων) Ελίνα Μπεκάκου και η μελαχροινή καλλονή η Νάρα, όχι μόνο γνωρίζονται αλλά έχουν συνεργαστεί και κατά το παρελθόν.

Λέτε όταν (και αν) αποκαλυφθεί, και ίσως μαζί με το ζευγάρι Εβελίνα - Γιάννη Λ (και Στέλλα), να αρχίσουν όλοι μαζί  τα "βρε μικρός που είναι ο κόσμος...!" γεμάτοι όλοι με προσποιητή έκπληξη;

Δείτε τις φωτογραφίες από τη ..στενή συνεργασία Ελίνας Νάρας στη συνέχεια του άρθρου..




Οπως δημοσίευσε και το gossip-tv, οι δυο τους είναι χορεύτριες και τις Απόκριες που πέρασαν βρέθηκαν στο stage του Shisha club, στον Πειραιά, και λικνίστηκαν αισθησιακά και με μόνο τα απαραίτητα, στους ρυθμούς της μουσικής κάνοντας τον ανδρικό πληθυσμό του μαγαζιού να ιδρώνει. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο κοπέλες συμμετείχαν σε ένα show με θέμα το «Moulin Rouge» και εκτός από το club που εμφανίστηκαν γύρισαν και πολλά μέρη της επαρχίας παρουσιάζοντας το εν λόγω show. Και για του λόγου του αληθές… δείτε τις φωτογραφίες!






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2261.html