Σκότωσαν πελάτη σε οίκο ανοχής επειδή αργούσε να τελειώσει


Ημερομηνία Τετάρτη, 01 Σεπ 2010 @ 18:30
Θέμα/Κατηγορία Νέα και Περίεργα

Αποστολέας LavantiS



αν δυσκολεύεστε να τελειώσετε κινδυνεύει η ζωή σαςΝαι, καλά διαβάσατε.. Εκατσε ο άνθρωπος λίγο παραπάνω στο δωμάτιο του παράνομου οίκου ανοχής στο Ντουμπάι αφού δυσκολευόταν να λειτουργήσει και το πλήρωσε όχι μόνο με το κόστος της βίζιτας αλλά και με την ζωή του.

Εννέα βιετναμέζοι, "υπεύθυνοι ασφαλείας" του οίκου ανοχής που λειτουργούσε για λογαριασμό ενός κινέζου κατάδικου φυγά σε ένα διαμέρισμα στη "Διεθνή Πόλη", κατηγορούνται για τον θάνατο ενός Ινδού και την απόπειρα δολοφονίας ενός φίλου του που τον συνόδευε, ενώ έκλεψαν από το θύμα κινητό και χρήματα. Ολοι οι κατηγορούμενοι ειναι ηλικίας από 21 μέχρι 24 ετών.



Σύμφωνα με το κατηγορητήριο της δίκης που γίνεται αυτές τις μέρες στο Ντουμπάι των Εμιράτων, όλα αυτά έγιναν τον Νοέμβριο του 2009, όταν ο 27χρονος οδηγός Νταρμεντερ Σινγκ βρέθηκε με άλλους τρεις Ινδούς φίλους και συναδέλφους. Αρχισαν να καταναλώνουν αλκοολ και όταν το θύμα έριξε την ιδέα να επισκεφτεί εναν Κινέζικο οίκο ανοχής, οι υπόλοιπο συμφώνησαν να τον συνοδεύσουν.

Πήγαν λοιπόν στη "Διεθνή Πόλη" (International City) και συγκεριμένα στη Κινέζικη συνοικία, οπου το θύμα με τον έναν φίλο του κατευθύνθηκαν στο κτίριο που στεγάζεται ο οίκος ανοχής ενώ ζήτησαν από τους υπόλοιπους να περιμένουν δέκα λεπτά και να ακολουθήσουν. Οντως, μετά από δέκα λεπτά, μπαίνοντας στο διαμέρισμα, τους άνοιξε ένας ασιάτης και τους έβαλε να καθήσουν στο ..χώρο αναμονής. Μετά από λίγο εμφανίστηκε η "μαντάμ" και κάτι ειπε σε έναν από τους άνδρες "ασφαλείας". Αμέσως αυτός μπήκε σε έναν χώρο και βγήκε τραβώντας έξω γυμνό το θύμα ζητώντας του να φύγει. Ο άτυχος ινδός δεν υπάκουσε λέγοντας πώς δεν έχει ακόμα ολοκληρώσει ..την αποψη του με την πόρνη. Εκεί επενέβη και ο φίλος του παίρνοντας το μέρος του, και ζητώντας να τον αφήσει να ολοκληρώσει αφού ήδη έχει προπληρώσει τις συγκεκριμένες υπηρεσίες.

Αυτό ήταν που έδωσε και το σύνθημα. Ο ασιάτης υπεύθυνος ασφαλείας, κάλεσε κάποιον από το κινητό του και μέσα σε 5 λεπτά το διαμέρισμα γέμισε από 10-11 ασιάτες με μαχαίρια οι οποίοι επιτέθηκαν στο θύμα που προσπαθούσε να αμυνθεί. Οι υπόλοιποι τρεις κατάφεραν να βγουν έξω από όπου κάλεσαν και την αστυνομία. Το θύμα όμως είχε λιποθυμήσει από την αιμορραγία. Μεχρι να φτάσουν αστυνομία και ασθενοφόρο, οι δράστες είχαν εξαφανιστεί ενώ το θύμα είχε ήδη χάσει πολύ αίμα.







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2211.html