Ποιος είναι ο διάσημος 49χρονος τραγουδιστής με τα ναρκωτικά;


Ημερομηνία Τετάρτη, 04 Νοέ 2009 @ 13:48
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Τα ξημερώματα, στα πλαίσια δειγματοληπτικών ελέγχων οχημάτων που πραγματοποιούσαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Λειβαδειάς βρέθηκαν στο αυτοκίνητο "δημοφιλέστατου τραγουδιστή" 2 γραμμάρια κοκαΐνης, 26 γραμμάρια χασίς και 59 ηρεμιστικά χάπια Xanax, (τα οποία χορηγούνται μόνο με συνταγή γιατρού - την οποία και δεν διέθετε ο καλλιτέχνης). Η έρευνα και η σύλληψη του τραγουδιστή που δραστηριοποιείται στο χώρο του "έντεχνου" έγινε στο Κάστρο Βοιωτίας. Ο τραγουδιστής που επέστρεφε στην Αθήνα από την Αράχωβα, δήλωσε ασθενής και μεταφέρθηκε φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς. Πρόκειται για τον ..



Μανώλη Λιδάκη, τον οποίο κατονομάζουν διάφορα portals και blogs. Οι γιατροί του έκαναν λοιπόν μια ηρεμιστική ένεση και αφού συνήλθε, ο Μανώλης Λιδάκης οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Λιβαδειάς, όπου και κρατείται. Αργότερα μέσα στην ημέρα αναμένεται να οδηγηθεί στο γραφείο του αρμόδιου εισαγγελέα.

Από μια συνέντευξή του, μπορεί κανείς να καταλάβει τον ψυχισμό του τραγουδιστή, αλλά και το δέσιμο με δικούς του ανθρώπους. Έλεγε στην "Ελευθεροτυπία":
"Ο καλλιτέχνης είναι άνθρωπος, άρα κουβαλάει μέσα του πράγματα που δεν είναι δικά του: τους γονείς και τους συγγενείς μας, εικόνες.
Βέβαια, ο κάθε άνθρωπος αναπτύσσει την αυτογνωσία του με όσες δυνάμεις έχει".

Η απώλεια όμως αγαπημένων προσώπων, όπως ισχυρίστηκε, τον ώθησαν στις καταχρήσεις.

 

Πηγές: Ζούγκλα, Τρωκτικό, Εσπρέσο





Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1979.html