Το μοντέλο, η κοκαϊνη, και η καυτή ατζέντα


Ημερομηνία Δευτέρα, 12 Οκτ 2009 @ 10:11
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



H Mαριάννα Μπερερή με την Τζούλια Αλεξανδράτου σε νυχτερινή τους έξοδοΤρόμος στον κόσμο της showbiz αλλά και σΆ εκείνον της αποκαλούμενης «high society» επικρατεί από το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής μετά τη σύλληψη του 32χρονου γνωστού μοντέλου Μαριάννας Μπερερή και τριών ακόμη μελών κυκλώματος που διακινούσε τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών και κυρίως κοκαΐνης. Ο φόβος μάλιστα αρκετών από αυτούς δεν αφορά το γεγονός ότι κυκλοφορούν ναρκωτικά σχεδόν ανενόχλητα ανάμεσα στα μέλη της απαστράπτουσας κοινωνικής τάξης τους, αλλά το ενδεχόμενο να βρεθεί το όνομά τους στην «καυτή» ατζέντα του μοντέλου.


Ατζέντα στην οποία, σύμφωνα με πληροφορίες από αξιωματικούς του Λιμενικού, υπάρχουν όχι μόνο διευθύνσεις και τηλέφωνα, αλλά και κρυπτογραφημένες σημειώσεις με ποσότητες και ποσά συναλλαγών δίπλα στα ονόματα. Μεταξύ αυτών, όπως λέγεται, υπάρχουν πολύ μεγάλα ονόματα που «δεν μπορεί να τα γνωρίζει ένα μοντέλο της κλάσης της» και για τα οποία εκτιμάται ότι ήταν αδύνατο να σχετίζεται μαζί τους εάν το κύκλωμα δεν τα προμήθευε με ναρκωτικά. Εντούτοις, καθώς δίπλα σε αυτά δεν αναγραφόταν κάτι από το οποίο να προκύπτει ευθέως οποιαδήποτε σύνδεσή τους με διακίνηση ναρκωτικών, οι αξιωματικοί κρατούσαν επιφυλάξεις και το μόνο που δήλωναν ήταν πως τυχόν εμπλοκή τους θα διερευνηθεί.

Από την στέψη της ως Β' Σταρ Πελοπόνησσος σε περσμένα τοπικά καλλιστεία..Η αντίστροφη μέτρηση για την εξάρθρωση της σπείρας, που είχε στήσει μέσα στο διαμέρισμα του 32χρονου μοντέλου ένα εργαστήριο διαχωρισμού και νόθευσης κοκαΐνης, ξεκίνησε πριν από περίπου είκοσι μέρες, όταν σε τυχαίο έλεγχο σε μαρίνα που βρίσκεται στη δικαιοδοσία του κεντρικού λιμεναρχείου Πειραιά, στην οποία ελλιμενίζονται πολυτελή γιοτ, συνελήφθη με μικροποσότητα κοκαΐνης ένας νεαρός. Κατά την εξέτασή του προέκυψε ότι τα ναρκωτικά τα προμηθεύτηκε από έναν 54χρονο ο οποίος, όπως δεν άργησαν να πληροφορηθούν, δούλευε ως «χημικός» για λογαριασμό μιας μεγάλης σπείρας. Σταδιακά οι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού ανακάλυψαν ότι ο «χημικός» ήταν ο Γιώργος Σταματιάδης και από την παρακολούθησή του έφτασαν στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας έξω από την πολυκατοικία της οδού Αντιγόνης στο Ελληνικό, όπου έμενε η 32χρονη καλλονή Μαριάννα Μπερερή. Λίγες ημέρες παρακολούθησης τους έπεισαν ότι είχαν βρει λαβράκι κι έτσι αποφασίστηκε να παρουσιαστεί αξιωματικός ως αγοραστής. Πλησίασε τον «χημικό» και το ραντεβού για να κανονίσουν τα της παράδοσης ορίστηκε για το απόγευμα της Παρασκευής κοντά στο σπίτι του μοντέλου. Για την ίδια ώρα ορίστηκε και η επιχείρηση σύλληψης.

Πρώτος συνελήφθη ο «χημικός» όταν στο αυτοκίνητό του οι άνδρες του Λιμενικού βρήκαν μια ηλεκτρική θερμάστρα και μια αυτοσχέδια υδραυλική πρέσα με ίχνη κοκαΐνης. Τα τελευταία σήμαναν επισήμως και την έναρξη της εφόδου. Ακολούθησε η σύλληψη του 24χρονου φίλου της Μπερερή και επίσης μοντέλου, Παντελή Θεοχάρη και του κύριου μεταφορέα της συμμορίας, του 27χρονου Κωνσταντίνου Παντέρα. Μόλις είχαν βγει από την πολυκατοικία και ετοιμάζονταν να μπουν στο αυτοκίνητό τους όταν έκαναν την εμφάνισή τους οι λιμενικοί. Μέσα στο όχημά τους βρέθηκαν τρεις σακούλες με περίπου δύο κιλά ακατέργαστη κάνναβη (φούντα) η καθεμία και δύο συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους δύο κιλών και είκοσι γραμμαρίων.

Ακολούθησε η έφοδος στο διαμέρισμα της Μπερερή, η οποία αντιλαμβανόμενη τους λιμενικούς ανέβηκε στην ταράτσα, πήδηξε στη διπλανή και επιχείρησε να διαφύγει. Μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκαν μια συσκευασία με υγρή κοκαΐνη βάρους 67,4 γραμμαρίων, δύο πιστόλια, δεκαεννιά σφαίρες, μία μέγγενη-πρέσα και μία θερμάστρα. Εκείνο όμως που έκανε εντύπωση στους αξιωματικούς ήταν τα (ευτυχώς) δεμένα σκυλιά-φύλακες, ένα ροτβάιλερ και ένα πίτμπουλ, αλλά και τα αξίας 250.000 ευρώ -κατά εκτίμησή τους- ρούχα και παπούτσια της. Τα παπούτσια βρίσκονταν σε μια ντουλάπα και τα ρούχα στις άλλες τέσσερις.



ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΜΕ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Με σκυμμένο το κεφάλι, δάκρυα στα μάτια και προσπαθώντας διαρκώς να κρύψει το πρόσωπό της με τη ζακέτα της η 32χρονη Μαριάννα Μπερερή, το γνωστό μοντέλο που συνελήφθη την Παρασκευή έπειτα από κινηματογραφική έφοδο του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού Σώματος, βγήκε από το γραφείο της 27ης τακτικής ανακρίτριας, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 13.30 σήμερα. Αυτή ήταν η πρώτη φορά για την καλλονή που προσπάθησε να αποφύγει τα φλας των φωτογράφων!

Το γνωστό μοντέλο, εστεμμένη των Πελοποννησιακών Καλλιστείων που συμμετείχε σε πολλές επιδείξεις μόδας, επρόκειτο αρχικά να οδηγηθεί μαζί με τον 24χρονο Παντελή Θεοχάρη, επίσης μοντέλο, τον Κωνσταντίνο Παντέρα (27 ετών) και τον Γιώργο Σταματιάδη (54 ετών) στην Εισαγγελία Πειραιά, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης αποφασίστηκε την τελευταία στιγμή η προσαγωγή τους στα δικαστήρια της Αθήνας.

Το μοντέλο, που σύμφωνα με τους άνδρες του Λιμενικού «έσπρωχνε» ναρκωτικές ουσίες στα σαλόνια της υψηλής κοινωνίας, οδηγήθηκε μαζί με τους υπόλοιπους του κυκλώματος λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου στην Εισαγγελία, όπου τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό τη διάπραξη κακουργημάτων, παρασκευή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, πώληση κατΆ εξακολούθηση και κατΆ επάγγελμα από δράστες ιδιαίτερα επικίνδυνους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 32χρονη φέρεται να υποστηρίζει πως δεν είχε ιδέα περί κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης και πως τα ναρκωτικά τα ήθελε για δική της χρήση.

H Μαριάνα Μπερερή, η 32χρονη καλονή που συνελήφθηΣτη συνέχεια οι τέσσερις παραπέμφθηκαν στην ανακρίτρια, όπου οι πληρεξούσιοι δικηγόροι τους ζήτησαν και πήραν προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσουν το απολογητικό τους υπόμνημα. Σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας η καλλονή, στο σπίτι της οποίας βρέθηκαν δύο κιλά κοκαΐνη, χασίς και δύο όπλα μαζί με σφαίρες, προσπαθούσε να καλύψει το πρόσωπό της από τις κάμερες και τους φωτογραφικούς φακούς, ενώ κρατούσε αποστάσεις από τους υπόλοιπους συλληφθέντες.

Η πιο δύσκολη στιγμή γιΆ αυτήν, όμως, ήταν όταν οι άνδρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών την οδήγησαν με χειροπέδες στο αυτοκίνητο που θα τη μετέφερε στα κρατητήρια του Λιμενικού. Τότε το μοντέλο, που με δυσκολία κρατιόταν να μη βάλει τα κλάματα, ξέσπασε σε αναφιλητά συνειδητοποιώντας ότι τα όνειρά της για ανέλιξη στο λαμπερό χώρο της μόδας και της σοουμπίζ τελείωσαν τόσο άδοξα.

Το μοντέλλο έχει και σελίδα / προφίλ στο facebook με πλήθος από φωτογραφίες με δεκάδες επώνυμους και ανώνυμους φίλους! Λέτε τώρα που ..έμπλεξε να αρχίσουν οι φίλοι να κάνουν remove tags και φιλίες από το δημοφιλές portal κοινωνικής δικτύωσης;

Πηγή: Espresso






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1960.html