Γρηγόρης Αρναούτογλου - Νάντια Μπουλέ, επιστροφή στην Αθήνα


Ημερομηνία Τετάρτη, 26 Αύγ 2009 @ 06:10
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Μετά την Πάτμο, την Κύπρο, το Άμστερνταμ και τη Χαλκιδική, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάντια Μπουλέ επέστρεψαν στην Αθήνα. Το ζευγάρι, το απόγευμα της Τρίτης, έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τη Θεσσαλονίκη, με τον παρουσιαστή να κουβαλάει όλα τα... βάρη. Οι βαλίτσες, άλλωστε, ήταν πολλές, αφού το ζευγάρι επισκέφθηκε μέσα στο καλοκαίρι πολλά μέρη. Πριν από λίγες ημέρες όμως ο Γρηγόρης και η Νάντια βρέθηκαν στη Χαλκιδική.


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο βορειοελλαδίτης παρουσιαστής πέρασε κάποιες ημέρες των διακοπών του στην πατρίδα του. Το ζευγάρι επισκέφθηκε πρώτα τη Μεγάλη Παναγιά, το χωριό του παρουσιαστή, εκεί όπου παραθερίζουν οι γονείς του και μετά πήγαν στον Μαρμαρά όπου συνέχισαν τις διακοπές τους.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δε θα μπορούσε να λείψει από τη συναυλία του καλού του φίλου, Αντώνη Ρέμου, ο οποίος μάλιστα τον ανέβασε στη σκηνή. Ο παρουσιαστής πήρε το μικρόφωνο και αστειεύτηκε επί... σκηνής με τον τραγουδιστή. Το ζευγάρι και ο τραγουδιστής έκαναν μαζί ολιγοήμερες διακοπές στη Χαλκιδική, κάνοντας μπάνιο στις καταγάλανες θάλασσες...

Πηγή: Zougla.gr






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1933.html