Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων - τον Μάρτιο του 2010 στους κινηματογράφους


Ημερομηνία Κυριακή, 09 Αύγ 2009 @ 11:55
Θέμα/Κατηγορία Θέατρο - Κινηματογράφος - Τηλεόραση

Αποστολέας LavantiS



Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων - έρχεται το 2010Η Walt Disney Pictures και ο πρωτοποριακός σκηνοθέτης Τιμ Μπάρτον επιστρέφουν με μια επική φανταστική περιπέτεια σε 3D. ‘H AΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ’ είναι μια μαγική και ευφάνταστη ανατροπή μιας από τις πιο πολυδιαβασμένες και αγαπημένες ιστορίες όλων των εποχών. Ο Τζόνι Ντεπ υποδύεται τον Τρελο-Καπελά και η Μία Γουασικόβσκα είναι η 19χρονη πια Αλίκη που επιστρέφει στον παιχνιδιάρικο κόσμο που είχε πρωτοαντικρύσει όταν ήταν πολύ μικρή, για να ξανασυναντήσει τους παιδικούς της φίλους: τον Λευκό Κούνελο, τη Γάτα του Τσέσαϊρ, τους Τουιντλντί και Τουιντλντάμ, τον Τυφλοπόντικα, τον Μεταξοσκώληκα και φυσικά τον Τρελο-Καπελά. Η Αλίκη βάζει πλώρη για ένα φανταστικό ταξίδι με προορισμό να βρει το αληθινό πεπρωμένο της και να τερματίσει την κυριαρχία του τρόμου που επιβάλει η Κόκκινη Βασίλισσα. Το πολλών αστέρων καστ επίσης περιλαμβάνει την Αν Χάθαγουεϊ, την Ελένα Μπόναμ Κάρτερ και τον Κρίσπιν Γκλόβερ.
Δείτε το trailer στη συνέχεια του άρθρου..

 



H AΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ
ΤΙΜ ΜΠΑΡΤΟΝ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ
ΜΑΡΤΙΟΣ 2010

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ
ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ, ΜΙΑ ΓΟΥΑΣΙΚΟΒΣΚΑ, ΑΝ ΧΑΘΑΓΟΥΕΪ, ΕΛΕΝΑ ΜΠΟΝΑΜ ΚΑΡΤΕΡ, ΚΡΙΣΠΙΝ ΓΚΛΟΒΕΡ

Μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για να σας απασχολήσουν μέχρι να βγει η ταινία:

- O θαυμαστός κόσμος του Λιούις Κάρολ παίρνει μορφή με μοναδικά οπτικά εφέ. To 3D δίνει νέα διάσταση στους χαρακτήρες, μερικούς από τους σπουδαιότερους και πιο ενδιαφέροντες της παγκόσμιας λογοτεχνίας.

- O σκηνοθέτης Τιμ Μπάρτον και ο Τζόνι Ντεπ πρωτοσυναντήθηκαν το 1990 στα γυρίσματα του ‘Ψαλιδοχέρη’. Από τότε έγιναν αχώριστοι, δημιουργώντας εκπληκτικές ταινίες, όπως ‘Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας’, ‘Η Νεκρή Νύφη’ και το ‘Σουίνι Τοντ’. Συνολικά θα είναι η 7η ταινία που συνεργάζονται, ενώ για την Helena Bonham Carter η 6η.

- Στην οντισιόν για τον ρόλο της Αλίκης, η Mia Wasikowska συναγωνίστηκε με ηθοποιούς όπως η Amanda Seyfried και η Lindsay Lohan που επίσης διεκδικησαν τον ρόλο. Ενδιαφέρον έδειξε και η 15χρονη πλέον Ντακότα Μπλου Ριτσαρντς (η γνωστή Λύρα από το Golden Compass) μέχρι που έμαθε ότι ο Τιμ Μπαρτον έψαχνε την ενήλικη εκδοχή της Αλίκης.

- Η επιλογή των 250 κομπαρσων ρόλων έγινε στο Πλύμουθ της Αγγλίας στις 6 και 7 Αυγούστου του 2008. Οι απαιτήσεις για έναν βοηθητικό ρόλο ήταν οι υποψήφιοι να έχουν βικτωριανό look, και κανένα τατουάζ ή piercing (τουλάχιστον σε σημεία που να φαίνονται) ή βαμένα μαλλιά.

Το teaser / τρεϊλερ μπορείτε να το παρακολουθήσετε στον επίσημο ιστοτόπο της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1923.html