Διαγωνισμός Χρήστος Κλέαρχος - Κερδίστε CD albums


Ημερομηνία Σάββατο, 06 Ιούν 2009 @ 00:00
Θέμα/Κατηγορία Σημείωμα του εκδότη

Αποστολέας LavantiSΠριν από λίγο καιρό σας είχαμε παρουσιάσει τον πρώτο δίσκο του Χρήστου Κλέαρχου, Καρδιά μου! Σήμερα, σε συνεργασία με την HeadWay Studios έχουμε την χαρά να χαρίσουμε σε 10 από εσάς το συγκεκριμένο album! Ο τρόπος για να το κερδίσετε είναι απλούστατος και διασκεδαστικός. Διαβάστε στο πλήρες άρθρο τι πρέπει να κάνετε και πιθανότατα να έχετε μετά από λίγες μέρες το Καρδιά μου στα χέρια σας! Συμμετέχετε με email ή SMS. Σε κάθε περίπτωση, οι νικητές θα ενημερωθούν προσωπικά (με email ή SMS αντίστοιχα) και θα παραλάβουν το δώρο τους ταχυδρομικά στο σπίτι τους.


Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε τα παρακάτω:
  1. Επισκεφτείτε το site του Χρήστου Κλέαρχου ή την σελίδα του στο myspace (ή συντονιστείτε στο πρόγραμμα του HotStation)
  2. Ακούστε τα τραγούδια του Χρήστου που μεταδίδονται από εκεί 
  3. Επιλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο
  4. Στείλτε την επιλογή σας με email ή SMS

Δεν υπάρχουν σωστές ή λάθος απαντήσεις.
Οσοι συμμετέχουν θα μπουν στην κλήρωση (εφόσον είναι παραπάνω από 10) και δέκα από αυτούς θα κερδίσουν ένα αντίτυπο του δίσκου του Χρήστου Κλέαρχου - Καρδιά μου.
  • Για να λάβετε μέρος με email: γράφετε στο subject "Christos Klearhos" και στο μήνυμα σας τον τίτλο του τραγουδιού που σας άρεσε περισσότερο. Το στέλνετε στο win (at) hotstation.gr
  • Για να λάβετε μέρος με SMS: γράφετε WIN (αφήνετε ένα κενό) XK (άλλο ένα κενό) και την επιλογή σας (τον τίτλο του τραγουδιού) και το στέλνετε στο 54999 (1 ευρώ + ΦΠΑ).
Στο τέλος του διαγωνισμού (μετά περίπου από 10 μέρες) θα στείλουμε email ή SMS σε όσους συμμετείχαν, για να τους ενημερώσουμε αν κέρδισαν και στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να μας στείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και διεύθυνση) προκειμένου να σας ταχυδρομήσουμε το δίσκο του Χρήστου Κλέαρχου - Καρδιά μου.

Καλή επιτυχία!

 

Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1912.html