Επιστροφή του Μιchael Jackson στις συναυλίες


Ημερομηνία Τετάρτη, 04 Μάρ 2009 @ 12:30
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Είναι γεγονός. Ύστερα από τρία χρόνια αποχής από τη μουσική σκηνή, ο «βασιλιάς της ποπ», Μάικλ Τζάκσον, θα εμφανισθεί το καλοκαίρι στο στάδιο Ο2 του Λονδίνου, όπου θα δώσει 30 συναυλίες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της βρετανικής ηλεκτρονικής εφημερίδας Telegraph.co.uk, ο Τζάκσον έχει ήδη νοικιάσει σπίτι να μείνει κατά την περίοδο που θα μεταβεί στην πρωτεύουσα της Μ. Βρετανίας, για να τραγουδήσει στο στάδιο χωρητικότητας 20.000 θέσεων.


Ο ποπ σταρ βρίσκεται στο Λονδίνο από σήμερα το πρωί και διαμένει στο ξενοδοχείο πέντε αστέρων "The Lanesborough". Τις επόμενες μέρες πρόκειται να κλείσει τη συμφωνία. Μάλιστα, λέγεται ότι ο πρώην βασιλιάς της ποπ θα λάβει για κάθε του εμφάνιση περίπου 1,5 εκατομμύρια ευρώ.

Πάντως, άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του τραγουδιστή διαψεύδουν ότι ο Τζάκσον αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ λένε ότι η ανακοίνωση της εμφάνισης του θα αργήσει.

Οι τιμές των εισιτηρίων λέγεται ότι θα ξεπεράσουν το ρεκόρ των 500 ευρώ που κατέχει η Μπάρμπαρα Στράιζαντ για τη συναυλία που έδωσε το 2007. Αν ο Μάικλ Τζάκσον τελικά εμφανιστεί στη βρετανική πρωτεύουσα, θα είναι η πρώτη φορά από την περιοδεία του, «History», του 1997.

Τελευταία εμφάνιση του 50χρονου στη Μ. Βρετανία ήταν το 2006, στα βραβεία World Music Awards. Ο καλλιτέχνης με το άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως, το Thriller, απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας μετά την αθώωσή του το 2005 από την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Έκτοτε τα οικονομικά του πήραν την "κάτω βόλτα". Έτσι, αναγκάστηκε να κλείσει τη Neverland και πρόσφατα έβγαλε σε δημοπρασία πάνω από 2000 προσωπικά του αντικείμενα.

Πηγή: Zougla online






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1841.html