Studio 22 - Νέος χώρος - νέα events


Ημερομηνία Πέμπτη, 29 Ιαν 2009 @ 07:00
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Το Studio.22 αποχαιρετά τον πρώτο μήνα του 2009 (Σάββατο 31 Ιανουαρίου) με δυο διαφορετικά πάρτι, το Lust for Fresh & Past και το Scarface Night, στο νέο του χώρο Villa Vice (Αισώπου 10, Ψυρρή).

MAIN ROOM: LUST FOR FRESH & PAST by DJ Kimon Karageorgis and DJ Aslanis
PRIVE ROOM: SCARFACE NIGHT by DJ Johnie Bee, DJ Dictator and DJ Andy

Ο κύριος χώρος του club (Main Room) υποδέχεται τον DJ Kimon Karageorgi και τον DJ Aslani για το Lust for Fresh & Past πάρτι, το οποίο με μοναδικό τρόπο αποτελεί το συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε όλες τις δεκαετίες και τα είδη μουσικής. Πολύ προσεκτικά επιλέγουν μόνο τα καλύτερα mainstream κομμάτια του χτες και του σήμερα και είναι βέβαιο πως ακόμα και όσοι είναι αρχικά διστακτικοί δεν θα σταματήσουν να χορεύουν.

Στο Prive Room του τρίτου ορόφου τις κονσόλες αναλαμβάνουν αυτό το Σάββατο οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του FREE Radio 98, Johnie Bee και DJ Dictator μαζί με τον DJ Andy για ένα από τα γνωστά τους Scarface πάρτι! RnB και Hip Hop ρυθμοί από τους πλέον ειδικούς των dexx.

Αυτό το Σάββατο “Lust for Fresh & Past” και “Scarface Night” στα δυο stages του Studio.22 στο Villa Vice (Αισώπου 13, Ψυρρή).

Date: 31.01.09
Event: Lust for Fresh & Past (Main Floor) & Scarface Night (Prive Room)

Doors Open: 23.30
Price: 15€
Address: Αισώπου 10 & Μίκωνος 13, Ψυρρή (στάση μετρό Μοναστηράκι)
Contact Info: studio@club22.gr, 6972 301408



Short Bios
DJ Kimon Karageorgis: Ο dj Kimon (Κίμων Καραγεώργης) είναι ο άνθρωπος που έφερε το στοιχείο του απρόβλεπτου στη μουσική σκηνή του αθηναϊκού clubbing. Με moto «ΧΟΡΟΣ-ΚΕΦΙ-ΤΡΕΛΑ» καταφέρνει μέσα στο πρόγραμμα του να ενώνει όλα τα είδη της μουσικής και με μια αστείρευτη ζωντάνια να μας ξεσηκώνει με τον ρυθμό του και τις μουσικές επιλογές του. Από τα Kitscherella Parties («Oso pio koulo toso pio kalo») έχει ήδη καθιερωθεί ως ένας από τους πιο ανατρεπτικούς και πολυδιάστατους djs.
Με μακρά πορεία στα booth των αθηναϊκών clubs και στο μουσικό γίγνεσθαι, τα sets του dj Kimon περιλαμβάνουν 60s, Disco, 80s, 90s, Ethnic, Lounge, Latin, Electro, House, RnB, Funk, Rock, Alternative και φυσικά στο Kitscherella, τα γνωστότερα και σπανιότερα hit-kitsch tracks όλων των εποχών!
Ο DJ Kimon Karageorgis επιλέγει το TOP 10 του για τo Lust Fresh & Past πάρτι


1) Flo Rida - In the ayer
2) Ne Yo - Closer (Stonebridge mix)
3) Duffy - Stepping stone (Dudi Sharon club mix)
4) Delerium - Silence (Hi-Tack remix)
5) Dan Daniel - Enjoy the silence
6) Thomas Gold – Don’t you want me
7) Katy Perry - I kissed a girl
8) Prodigy - Out of space (Autobots remix)
9) Alphaville - Big in Japan (club mix)
10) Kim Wilde - Keep me hanging on (Blue Ice remix)

Johnie Bee & DJ Dictator: Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Johnie Bee και DJ Dictator μετρούν ήδη οκτώ χρόνια φιλίας, ενώ η επαγγελματική τους σύμπραξη πρωτοέγινε περίπου τέσσερα χρόνια περίπου όταν συνεργάστηκαν στον ραδιοφωνικό σταθμό Planet 99.5 (πρωτοπόρος στο είδος του, καθώς το πρόγραμμα του μονοπωλούσε 24/24 η «μαύρη» μουσική). Ακολούθησε η συνεργασία τους ως DJs στα μεγαλύτερα clubs της Αθήνας. Αξιοσημείωτο είναι πως ο μόλις 24 ετών Johnie Bee, εκτός της εμφάνισης του στην τηλεοπική εκπομπή του NiVO aka Νίκο Βουρλιώτη “Street Beat”, έχει καταφέρει να στρέψει το ενδιαφέρον επάνω του και των αμερικανικών εντύπων, καθώς μουσικά περιοδικά, όπως το Hip Hop Weekly, έχουν φιλοξενήσει συνεντεύξεις και άρθρα για το πρόσωπο του.


STOP THE PRESS

Το Studio.22 στο Villa Vice (Αισώπου 10, Ψυρρή)!!!

Και όμως, είναι αλήθεια!! Μετά την κοσμοσυρροή στα τελευταία parties (βλέπε Kitscherella Strikes Again, Kitscherella Gold, Hysterika Depeche Mode Part κ.ά), το Studio.22 αποφάσισε να μετακομίσει σε νέο χώρο για άαααλλη μια φορά (...δεν θα ορκιστούμε πως είναι και η τελευταία) και επιστρέφει σε πιο γνώριμα μεγέθη για να χωράμε ακόμα περισσότεροι!
Αυτή τη φορά καταλαμβάνει το πολυεπίπεδο Villa Vice (Αισώπου 10, Ψυρρή), το οποίο αποτελεί την πλέον ιδανική στέγη για τα πάρτι – έκπληξη που ετοιμάζει.

Το Villa Vice διαθέτει δυο stages (το Main Room στο ισόγειο και το Prive Room στο τρίτο όροφο), ενώ τα τρία επίπεδα του χώρου, που επικοινωνούν μεταξύ τους, μπορούν να φιλοξενήσουν έως και χίλια άτομα. Αν και αρχικά το βλέμμα σας θα το τραβήξει η εντυπωσιακή αρχιτεκτονική του club, αλλά και οι τεραστίων διαστάσεων πολυέλαιοι (όταν τους δείτε θα καταλάβετε), είμαστε βέβαιοι πως την παράσταση θα κλέψουν οι ίδιοι οι θαμώνες που θα διασκεδάζουν επιτέλους ακομπλεξάριστα στο πιο happy club της πόλης.

Το Studio.22 στο Villa Vice!!
Κάθε μέρα και μια άλλη…νύχτα

Αισώπου 10 & Μίκωνος 13, Ψυρρή
Τηλέφωνο: 6972 301408
Email: studio@club22.gr

Ανοιχτά Πέμπτη με Κυριακή. Κυριακή ανοιχτά από τις 20.00 μ.μ.
Είσοδος: 12€ (καθημερινές) και 15€ (Παρασκευή-Σάββατο)
Τιμή φιάλης: 100€






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1807.html