Σία Κοσκινά - Best of times στο Μemories


Ημερομηνία Τρίτη, 27 Ιαν 2009 @ 07:00
Θέμα/Κατηγορία Θέατρο - Κινηματογράφος - Τηλεόραση

Αποστολέας LavantiS



Μια από τις πιο σημαντικές musical performer στην Ελλάδα, η Σία Κοσκινά, παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές από διάσημα μιούζικαλ, σε τρεις μοναδικές παραστάσεις, Τετάρτη 4 / 11 & 18 Φεβρουαρίου στις 21.00μμ στον φιλόξενο χώρο του bistro Memories.
Ερμηνεύοντας με το δικό της ιδιαίτερο τρόπο που την χαρακτηρίζει σαν μια ξεχωριστή καλλιτέχνιδα, θα ακούσουμε τραγούδια που άφησαν εποχή και που έχουμε όλοι λατρέψει από το παγκόσμιο και Ελληνικό μουσικό θέατρο και κινηματογράφο. Η Sia (Σία Κοσκινά) με μια παρέα αξιόλογων μουσικών όπως ο Ανδρέας Μπουτσικάκης στο πιάνο, ο Νίκος Χατζόπουλος στο μπάσο, ο Χρήστος Αλεξόπουλος στη ντραμς, ο Μπλέντι Τελχά στην κιθάρα και ο Φώτης Τελχά κλαρινέτο και Σαξόφωνο, ερμηνεύει δημιουργίες σημαντικών συνθετών όπως ο Γουέμπερ, ο Γκέρσουινκγ, ο Τζούλι Στάιν, ο Μπερνστάιν, ο Κολ Πόρτερ, ο Νίνο Ρότα ,ο Μορικόνε, υπόσχεται να μας χαρίσει ιδιαίτερες συγκινήσεις μέσα από την παράσταση «Best Of Times», που αξίζει να μην χάσετε!
Συμμετέχει ο ταλαντούχος ηθοποιός Αντώνης Δημητροκάλης


«BEST OF TIMES»
με την ΣΙΑ ΚΟΣΚΙΝΑ
Οι καλύτερες στιγμές από τα πιο γνωστά musicals
Και όχι μόνο…
στο bistro «Memories»
Τετάρτη 4, 11 & 18 Φεβρουαρίου
στις 21.00

Διεύθυνση ορχήστρας: Ανδρέας Μπουτσικάκης
Καλλιτεχνική οργάνωση: Νίκος Βεντουράτος
Memories: Μ. Μουσούρου 1, Μέτς Τηλ.: 2109226672, 2109225712




ΣΙΑ ΚΟΣΚΙΝΑ
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη.
Έκανε τριετείς σπουδές στο Λονδίνο με υποτροφία στην URDANG ACADEMY OF PERFORMING ARTS του Λονδίνου στο West End. Πτυχίο ειδικότητας ως ηθοποιός Μουσικού Θεάτρου (Musical Theatre Performer).

Μέλος θεατρικής ομάδας London Urdang Co. Πτυχίο μπαλέτου Βασιλικής Ακαδημίας R.A.D. Συνεργασία με τους Derick LaSalla και Ron Colvart στο Los Angeles.Συνεργασία με ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ στα: Η ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ, ΒΙΡΑ ΤΙΣ ΑΓΚΥΡΕΣ, ΝΕΦΕΛΕΣ καθώς και με την ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ. Συμμετοχές σε musical: ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ, SWEET CHARITY, Η ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ, WEST SIDE STORY, Ο ΒΙΟΛΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ, Η ΟΠΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ, CHICAGO, JOSEPH & THE TECHNICOLOR DREAM COAT. Τηλεόραση: ΥΣΤΕΡΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ, Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΣΤΕΝΑΓΜΩΝ.

Καθηγήτρια Τραγουδιού και Μουσικού Θεάτρου στην θεατρική εκδοχή του DREAM SHOW. Με την φωνή της έντυσε το γνωστό μουσικό σήμα της εκπομπής «Dreams and passion», που γνώρισε ιδιαίτερη επιτυχία. Κινηματογράφος: ΚΑΝΑΡΙΝΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΑΝ ΑΛΛΗ. Έχει δανείσει την φωνή της σε πολλές ταινίες της Disney, της DreamWorks και της Mattel όπως : 10 ταινίες και κούκλες της Barbie, το Shrek 2, το Happy Feet και άλλες, ενώ το 2004 επιλέχθηκε από την εταιρία Προοπτική και ανέλαβε το promotion της κινηματογραφικής ταινίας, «Το Φάντασμα Της Όπερας». Στην ελεύθερη Μουσική Σκηνή έχει συνεργαστεί με πολλούς αξιόλογους Έλληνες καλλιτέχνες, αλλά και με τον Μίμη Πλέσσα στο Μέγαρο Μουσικής «50 Χρυσά Χρόνια». Ακολούθησαν κονσέρτα με διάφορες ορχήστρες όπως η Feminarte, η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων Πάτρας, τα Μουσικά Σύνολα Δήμου Αθηναίων, καθώς υπήρξε και καλλιτεχνικό ζευγάρι του Μάριου Φραγκούλη σε μια σειρά καλοκαιρινών συναυλιών του, όπως και με τον Παναγιώτη Μάργαρη (κιθάρα-φωνή). Την άνοιξη του `06 τραγούδησε μεγάλους Έλληνες μουσουργούς στα πιο σημαντικά θέατρα της Αυστρίας όπως το Raimund Theatre στην Βιέννη.

Από το Φεβρουάριο του 2006 σε συνεργασία με το Νίκο Βεντουράτο, ξεκινά τη σολιστική της καριέρα στο χώρο της μουσικής και του θεάματος δίνοντας τις δικές της παραστάσεις με τίτλο «BEST OF TIMES» στο House Of Art, το Club 22, το θέατρο Αναβρύτων, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης κ.ά., ενώ δεν έχει σταματήσει και να διδάσκει την τέχνη του Μουσικού Θεάτρου σε γνωστές αναγνωρισμένες Δραματικές Σχολές. Το 2007-2008 πρωταγωνιστεί, μ’ έναν ιδιαιτέρων απαιτήσεων ρόλο, στο Θέατρο Βρετάνια, με το musical "ESCAPE" (μια πρωτότυπη παράσταση του Νίκου Βεντουράτου, βασισμένο σε σύγχρονες multimedia τεχνολογίες), όπου για δεύτερη χρονιά (2008-2009) ξανανεβαίνει και στο θέατρο Broadway. Την περίοδο αυτή παρουσιάζει στο Πυθαγόρειο Ωδείο τη μέθοδο «P.M.T.P.» (Professional Musical Theatre Performance), την πρώτη επαγγελματική μέθοδο διδασκαλίας του musical στην Ελλάδα δημιουργώντας τους «Musicult Reactor Dreams».







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1803.html