Δήλωσε απώλεια μαριχουάνας ..στην Αστυνομία


Ημερομηνία Τρίτη, 10 Φεβ 2004 @ 06:00
Θέμα/Κατηγορία Νέα και Περίεργα

Αποστολέας LavantiSΈνας Βραζιλιάνος δήλωσε στους αστυνομικούς απώλεια δύο τσαντών, που περιείχαν 125 κιλά μαριχουάνας.

Το να δηλώσει κάποιος στην αστυνομία απώλεια αντικειμένων, πόσο μάλλον χρημάτων, είναι κάτι που συνηθίζεται. Το να δηλώσει κάποιος στην αστυνομία την απώλεια 125 κιλών μαριχουάνας, αυτό σίγουρα δεν έχει ξαναγίνει. Το "κατόρθωμα", που σίγουρα έβγαλε από βέβαιο κόπο τους αστυνομικούς, αποδίδεται σε έναν Βραζιλιάνο, ο οποίος θεώρησε φυσικό το να δηλώσει στο τοπικό αστυνομικό τμήμα το γεγονός και φυσικά κατέληξε με χειροπέδες.


Η ιστορία έχει ως εξής: Ο άνδρας βρισκόταν στον κεντρικό σταθμό λεωφορείων της πόλης Καμπίνας, κουβαλώντας δύο μεγάλες τσάντες, γεμάτες με μαριχουάνα. Κάποια στιγμή αποφασίζει ότι χρειάζεται μια μπύρα.

Σσπεύδει στο κυλικείο του σταθμού, αλλά στην επιστροφή του διαπιστώνει ότι οι τσάντες λείπουν. Θεωρεί λοιπόν ότι το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να ζητήσει τη συνδρομή των οργάνων της τάξης στην ανεύρεση των απολεσθέντων. Πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του σταθμού. Εκεί οι αστυνομικοί ακούγοντας τα όσα τους αναφέρει και αφού συνέρχονται από την έκπληξη, του εξηγούν πως οι ίδιοι είχαν συλλέξει τις δύο ύποπτες τσάντες, καθώς η βαριά μυρωδιά που ανέδιδαν, τους κίνησε τις υποψίες. Κατόπιν αυτού τον συνοδεύουν στο κρατητήριο.

"Ήταν αρκετά αφελής ώστε να νομίσει ότι θα τον βοηθήσουμε να βρει τις τσάντες. Ακόμη και αν δεν τις είχαμε βρει, μόλις τις βρίσκαμε αμέσως θα καταλαβαίναμε το περιεχόμενο τους. Τόσο έντονη ήταν η μυρωδιά" ήταν το σχετικό σχόλιο αξιωματούχου της αστυνομίας.

Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article180.html