Ζωή Παπαδοπούλου - Τατουάζ στον Πυρήνα


Ημερομηνία Παρασκευή, 17 Οκτ 2008 @ 15:25
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Η Ζωή Παπαδοπούλου μας συστήθηκε με το cd "Κρύσταλλα κόκκινα φιλιά", μια παραγωγή της Χάρις Αλεξίου, και κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις. Τώρα ανοίγει τα φτερά της και μας παρουσιάζει ζωντανά το δεύτερο της cd, με τίτλο Τατουάζ, στον μουσικό χώρο Πυρήνα.



Το cd Tatuaz κυκλοφόρησε σε παραγωγή δική της και του Τάκη Βασιλείου, μέσα από το προσωπικό της label "1 Way Music" και τη Minos-ΕΜΙ. Εκτός από το ομότιτλο τραγούδι περιέχει και άλλα 8, σε μουσική και στίχους των Κυριάκου Μουστάκα, Δημήτρη Αρώνη, Μαρκέλλας Παναγιώτου, Βύρωνα Τσουράπη, Ματίνας Κουντουρόγιαννη, Βαγγέλη Βρούβα. Αξίζει να σημειωθεί πως τους στίχους του Τατουάζ (τραγούδι που ήδη έχει ξεχωρίσει και οπτικοποιηθεί από τον Βαγγέλη Μαδεράκη) έχει γράψει η Χάρις Αλεξίου.

Ατμοσφαιρική διάθεση με φυσικά όργανα και δυτικές επιρροές χαρακτηρίζουν το ύφος των τραγουδιών και της παραγωγής αλλά και του live. Η Ζωή ερμηνεύει με άμεσο, ζεστό και ειλικρινή τρόπο, τραγούδια που αγάπησε και ελπίζει να αγαπηθούν. Θα παρουσιάσει την καινούργια της δουλειά, αλλά και επιλογές από την ελληνική και ξένη μουσική, ξεκινώντας από την 1 Νοεμβρίου και για 4 Σάββατα στο μουσικό χώρο Πυρήνα.

 Παίζουν οι μουσικοί:
Κάρολος Μαυρογένη (πιάνο), Δημήτρης Παντελιάς (σαξόφωνο), Μάνος Αναγνωστόπουλος (μπάσο), Μάριος Ιωάννου (τύμπανα) και Στέλιος Παρασκευάς (κιθάρες).

Ημερομηνίες:
Σάββατο 1, 8, 15, 22 Νοεμβρίου

Ώρα έναρξης: 22.30

Είσοδος: 10 €







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1733.html