Επί 1 χρόνο αγνοείται η κόρη της Σοφίας Βέμπo


Ημερομηνία Τρίτη, 23 Οκτ 2007 @ 02:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Δεν πάνε λίγες μέρες που ο καλός μας ακροατής apoefi ζητούσε από την σελίδα των αφιερώσεων ένα τραγούδι της μεγάλης μας τραγουδίστριας Σοφίας Βέμπo.. Και μόλις πριν λίγες ώρες βλέπω στην ειδησιογραφία την είδηση: Αγνοείται η τύχη της κόρης της εδώ και ένα χρόνο..
Εδώ κι ένα χρόνο περίπου δεν έχει δώσει σημεία ζωής η κόρη του Μίμη Τραϊφόρου και θετή κόρη της Σοφίας Βέμπο, η Χάιδω. Η τελευταία φορά που την είδαν ήταν σε νυχτερινό μαγαζί της λεωφόρου Αλεξάνδρας και έκτοτε αγνοείται η τύχη της.



Η ζωή της ήταν εντελώς διαφορετική από εκείνη της μεγάλης τραγουδίστριας. Μετά το θάνατο της Σοφίας Βέμπο και το χαμό του Μίμη Τραϊφόρου η κοπέλα άρχισε να εργάζεται σε νυχτερινά μαγαζιά ως μπαργούμαν για αρκετά χρόνια. Σύχναζε τόσο στην περιοχή της λεωφόρου Αλεξάνδρας όσο και στην Αγίου Μελετίου, σε κάποιο καφενείο της περιοχής.

Η φύση της δουλειάς της και η επαφή με άτομα που καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ χειροτέρεψαν την κατάσταση. Όλοι μιλούσαν για έναν ιδιόρρυθμο χαρακτήρα, που η υπερβολική και συχνή χρήση αλκοόλ την είχε καταρρακώσει. Η ίδια, όμως, έβρισκε παρηγοριά στο ποτό και δύσκολα αντιστεκόταν.

Καθημερινά ξεκινούσε από την Αγίου Μελετίου και καθώς γύριζε στα καφέ και τα μπαρ της περιοχής, όπου συναντούσε τις παρέες της, αναπόφευκτα έπινε τα ποτάκια της. Ζούσε από τα χρήματα που έβγαζε από τη νυχτερινή της δουλειά και όσοι τη γνώριζαν αποκαλύπτουν ότι περνούσε πολύ φτωχικά και φαινόταν εξαθλιωμένη.

Από πέρυσι το χειμώνα, όμως, η Χάιδω εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Φίλοι και κοντινά της πρόσωπα την έχασαν και δεν εμφανίστηκε ξανά στα στέκια της. Κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκεται και τι έχει συμβεί στη γυναίκα που εντελώς ξαφνικά χάθηκαν τα ίχνη της. Όλοι ανησυχούν για την τύχη της και αναρωτιούνται τι έχει απογίνει.


Πηγή: Λοιπόν







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1473.html