F1: Ενα απίστευτο λεκτικό ολίσθημα του Ron Dennis αναζωπυρώνει τη φωτιά!


Ημερομηνία Πέμπτη, 11 Οκτ 2007 @ 03:00
Θέμα/Κατηγορία Θέματα γενικού ενδιαφέροντος

Αποστολέας nio4



Ron Dennis - McLaren Αν υπάρχει κάποιος που έχει αρμοδιότητα να διατηρεί την ηρεμία στους κόλπους της McLaren, αυτός είναι το μεγάλο αφεντικό, ο Ron Dennis. Είναι δική του υπευθυνότητα να πάει η ομάδα όσο γίνεται ανεπηρέαστη στον τελευταίο αγώνα της Βραζιλίας, όπου θα κριθεί ο φετινός τίτλος. Ωστόσο, μιλώντας σε Βρετανούς δημοσιογράφους μετά το τέλος του Κινεζικού Grand Prix, ο Dennis είπε μια κουβέντα που θα συζητιέται για καιρό τόσο στα paddock όσο και στα μέσα ενημέρωσης.



Σύμφωνα με την ιστοσελίδα των ‘Times’, ο διευθυντής της McLaren φέρεται να είπε τα εξής, αναφερόμενος στην εγκατάλειψη του Lewis Hamilton: «Το πρόβλημα ήταν η βροχή και ότι τα ελαστικά του ήταν στη χειρότερη δυνατή κατάσταση. Ωστόσο, δεν μας απασχολούσε καθόλου ο Kimi (Raikkonen). Δεν είχαμε τον Kimi για αντίπαλο, βασικά τρέχαμε εναντίον του Fernando».

Με αυτήν του τη δήλωση ο Dennis – την οποία είναι δύσκολο να έκανε κατά λάθος- έδειξε ότι όλη η McLaren βρίσκεται συντεταγμένη στο πλευρό του Lewis Hamilton και ότι ο Fernando Alonso ουσιαστικά παλεύει μόνος του να κατακτήσει τον 3ο συνεχή τίτλο του. Ταυτόχρονα, ρίχνει νερό στο μύλο της συνομωσιολογίας, που έχει ξεκινήσει κυρίως από τις ισπανικές εφημερίδες, ότι στη McLaren δεν υπάρχει καθεστώς ισότητας, όπως διαλαλεί παντού ο Βρετανός. Επίσης, ενισχύει και τα σενάρια της υπονόμευσης του Alonso από την ίδια του την ομάδα, που λένε ότι επίτηδες «πειράζουν» το μονοθέσιο του Ισπανού για να μην είναι ανταγωνιστικός στον Hamilton.







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1464.html