Οι Tsopana Rave στο Planet Music


Ημερομηνία Τρίτη, 17 Απρ 2007 @ 08:15
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Οι Τσοπάνα Rave επισκέπτονται για πρώτη φορά το Planet Music το Σάββατο 21 Απριλίου, με πολύ κέφι και τρέλα για μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις! Συγκρότημα ποικίλων μουσικών δρόμων και στιχουργικών αναζητήσεων οι Tsopana Rave είναι ένα γκρουπ που του αρέσει να παίζει δυνατά αλλά όχι εκκωφαντικά, να διασκεδάζει το ίδιο και το ακροατήριο του και γενικά έχει ως σκοπό να δημιουργεί όμορφο και ζεστό κλίμα με αρκετή δόση καλοπροαίρετου χιούμορ στις ζωντανές εμφανίσεις του!



Η δισκογραφία τους μέχρι στιγμής αποτελείται από ένα single, «Η ΚΟΡΝΙΛΙΑ», σε παλιό καλό βινύλιο, από τη δικιά τους εταιρία, Live Records, και δύο LP albums «ΤΣΟΠΑΝΑ RAVE» & «ΤΣΟΠΑΝΑ RAVE 2» από την ΕΜΙ HARVEST. Αυτή τη στιγμή είναι έτοιμο το νέο album του συγκροτήματος «ΤΣΟΠΑΝΑ RAVE 3», το οποίο συνοδεύεται και από DVD- ντοκιμαντέρ το οποίο κυκλοφορεί και πάλι από την Live Records!

Οι ΤΣΟΠΑΝΑ RAVE, ως μουσικό σχήμα, έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους την ακατάπαυστη μετακίνηση τους σε οποιαδήποτε άκρη του πλανήτη (σχεδόν) με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών καθώς και την συλλογή πολύτιμων πληροφοριών – εμπειριών τις οποίες αργότερα θα χρησιμοποιήσουν, ως πρωτογενές υλικό, για τη δημιουργία του επόμενου τους τραγουδιού! Γι’αυτό είναι σχεδόν απίθανο να μην τους βρείτε, έστω και μια φορά, στο δρόμο σας.

Το συγκρότημα αποτελούν οι:
Σπυρόπουλος Παναγιώτης :κιθάρες-φωνητικά
Σπυρόπουλος Νίκος: τύμπανα-κρουστά-φωνητικά
Καλαντζής Δημήτρης: φωνητικά
DURU: μπάσο-φωνητικά

PLANET MUSIC
ΑΡΔΗΤΤΟΥ 44, ΜΕΤΣ
210 9237109

Doors Open : 22.00







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1296.html