Πύρινα Φεγγάρια - ο πρώτος δίσκος


Ημερομηνία Πέμπτη, 19 Οκτ 2006 @ 06:05
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Τα Πύρινα Φεγγάρια δεν μας είναι άγνωστο συγκρότημα, ειδικά στους ακροατές και τους αναγνώστες του HotStation.gr (φρεσκάρετε την μνήμη σας). Τραγούδια τους μάλιστα μας είχαν διαθέσει για δωρεάν διανομή και από το site μας (ενώ το Τσιγάρο που Μένει, και ο Clubάτος ακούγονται ακόμα από το Playlist του σταθμού).

Με χαρά μάθαμε από την Live Records ότι κυκλοφόρησε και η επίσημη πρώτη τους δισκογραφική δουλειά.. Εχει τίτλο το όνομα του συγκροτήματος (ΠΥΡΙΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ) και περιλαμβάνει 11 τραγούδια. Διαβάστε περισσότερα στο δελτίο τύπου που δημοσιεύουμε.

Τα Πύρινα Φεγγάρια κυκλοφορούν από την LIVE RECORDS την πρώτη ομώνυμη δισκογραφική τους δουλειά. Πρόκειται για 11 κομμάτια σε δικές τους συνθέσεις και κινούνται σε rock ύφος.



Τα Πύρινα Φεγγάρια σχηματίστηκαν τον Ιανουάριο του 2003. Τον Μάρτιο του 2004 κυκλοφόρησαν ένα ανεξάρτητο cd-single με 4 τραγούδια. Τα μέλη του συγκροτήματος έχουν κάνει σπουδές πάνω στην μουσική έχοντας βραβευθεί για τις ικανότητες τους, ενώ ο Λεωνίδας Παφιλιάρης ήταν ιδρυτικό μέλος και τραγουδιστής του συγκροτήματος Ριφιφί.

Τα Πύρινα Φεγγάρια αποτελούνται από τους:
Λεωνίδα Παφιλιάρη ,Φωνή– Κιθάρα
Σπύρος Ρομποτής , Μπάσο
Μαρία Γαρυφαλάκη ,Κιθάρα
Ισίδωρος Θύμης, Τύμπανα






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1123.html