Η Τζούλια Αλεξανδράτου τρούπωσε (στο Πολύ την Κυριακή)


Ημερομηνία Τρίτη, 22 Αύγ 2006 @ 15:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Το έφερε από εδώ, το έφερε από εκεί, τελικά τα κατάφερε η Τζούλια Αλεξανδράτου και μπήκε στην τηλεόραση, που τόσο πολύ άχτι το είχε. Γιατί η κοπέλα τι ζητούσε; Να τρουπώσει κάπου, γιατί άμα τρουπώσει, ποιος την πιάνει μετά. Βέβαια, η θέση που βρήκε δεν είναι κάτι το σπουδαίο, συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο «Πολύ την Κυριακή», αλλά έχει ελπίδες για κάτι καλύτερο στο μέλλον.





Όπως η προκάτοχός της, Μαριέτα Χρουσαλά, η οποία απέκτησε δική της εκπομπή στο Alter. Η Τζούλια είναι ενθουσιασμένη για τη συνεργασία αυτή κι ας περιορίζεται ο ρόλος της στο να αναγγέλλει τις διαφημίσεις, τα τηλέφωνα της εκπομπής και να σκορπάει χαμόγελα αριστερά και δεξιά. Ειδικά το τελευταίο, έχεις υπόψη σου πόσο δύσκολο είναι για την Αλεξανδράτου; Πάρα πολύ.

Ενθουσιασμένος, όμως για τη συνεργασία είναι και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος μέχρι πρότινος έβλεπε το ένα «κορίτσι» του μετά το άλλο (βλέπε Μαριέτα Χρουσαλά, Ράνια Θρασκιά) να τον εγκαταλείπουν. Η «εκδίκησή» του ακούει στο πολυδιαφημισμένο και ξακουστό όνομα, Τζούλια Αλεξανδράτου και μάλιστα ο Γρηγόρης έχει μεγάλα σχέδια για τη νέα του παρτενέρ, σκοπεύοντας να της δώσει μεγάλο ρόλο στην εκπομπή. Λες να την βάλει να κάνει και τη δουλειά της Κλάρας;

Πηγή: e-go.gr





Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1071.html