Νατάσσα Θεοδωρίδου - Ανδρέας Φουστάνος: Χωρίζουν οριστικά!


Ημερομηνία Παρασκευή, 12 Μάι 2006 @ 03:50
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Χωρίζει η Νατάσσα Θεοδωρίδου Ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια (..) της show biz (..) εδώ και λίγο καιρό δεν είναι πια μαζί. Ο λόγος για τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Ανδρέα Φουστάνο, που αποφάσισαν να... τα πουν με τον δικηγόρο τους. Έζησαν έναν μεγάλο έρωτα, τον οποίο επισφράγισαν με έναν γάμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (και ακόμα μακρύτερα από αυτά του χειρουργίου - κακίες..).



Την ευτυχία τους ολοκλήρωσε ο ερχομός της κόρης τους, Αντριάνας. Μέχρι και πριν από λίγο καιρό όλα έμοιαζαν ιδανικά κι οι ίδιοι πρωταγωνιστές σε μια από τις ωραιότερες ιστορίες αγάπης. Τι μεσολάβησε; Οι ίδιοι αρνούνται να απαντήσουν στα δημοσιεύματα, προτιμώντας να είναι διακριτικοί σε αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής τους.

Γεγονός είναι όμως ότι έχουν κατατεθεί αιτήσεις διαζυγίου και από τις δύο πλευρές. Το Πάσχα που μας πέρασε είναι το πρώτο έπειτα από πολλά χρόνια που πέρασαν χωριστό - εκείνος στο Λονδίνο κι εκείνη μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, συνεχίζουν να μένουν και οι δύο στο σπίτι τους στο Κεφαλάρι, η απόφαση τους όμως να χωρίσουν είναι οριστική.

Πηγή: myworld.gr





Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1014.html