Γιορτάζει ο Μάρκος
  Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 641186
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<20 Οκτώβριος 201121 Οκτώβριος 201122 Οκτώβριος 2011>>

Θέμα: Tiziana Rivale
Ωρα Εναρξης: 10:30 μμ
Διάρκεια: 08 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Split Bar - Club OLYMPICO, Σ.Ε.Φ. / Φαληρο
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: 
Οι "80's Memories" team ειμαστε στην ευχαριστη θεση να σας ανακοινώσουμε ότι με ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμάς διοργανώνουμε το Tiziana Rivale live in Athens, στο Split Bar Club - Olympico στις 21/10/2011.

Η Tiziana Rivale κατάγεται από την Ιταλία και συγκεκριμένα από την Formia, μία μικρή πόλη κοντά στην Latina της Ιταλίας. Ξεκίνησε την καριέρα της το 1981 με το single "Addio Beatles / Meglio Charlot" και το πρώτο επίσημο άλμπουμ της κυκλοφόρησε το 1983 με τον τίτλο "TIziana Rivale". Έχει κυκλοφορήσει συνολικά 10 singles και 7 άλμπουμ εκ των οποίων το πιο πρόσφατο είναι το "True" το οποίο κυκλοφόρησε στις 21/06/2011.

Η Tiziana Rivale έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό το 1983,όταν κέρδισε σε έναν από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς τραγουδιού στην Ιταλία και συγκεκριμένα τον διαγωνισμό "Festival of Sanremo". Από τότε και στο εξής έκανε πολλές εμφανίσεις σε show και εκπομπές στην τοπική τηλεόραση όπως επίσης και περιοδείες σε όλες σχεδόν τις Ευρωπαϊκές χώρες καθώς και σε Καναδά, Αυστραλία και Η.Π.Α.

Στις 21/10/2011 ημέρα Παρασκευή θα έχουμε την χαρά να απολαύσουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την Tiziana Rivale σε ένα live P.A. όπου θα τραγουδήσει για όλους τους Έλληνες fans τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές επιτυχίες της τόσο από το ξεκίνημα της καριέρας της όσο και από το πιο πρόσφατο νέο άλμπουμ.

Το event θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 22:30, όπου την βραδιά θα "ανοίξουν" ως opening act οι δικοί μας Strange Shadows, ένα νέο συγκρότημα το οποίο θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση πριν το live P.A. της Tiziana Rivale με διασκευές σε γνωστές 80's επιτυχίες.

Οι Strange Shadows είναι : Γιάννης Παπαγιάννης - Keyboards / programming Πρόδρομος Μαυρίδης - Vocals Γωγώ Γκανάτσιου - Vocals

Αφού ολοκληρωθεί το live P.A. της Tiziana Rivale τα decks του Split Bar Club -Olympico αναλαμβάνουν οι 80's Memories Team (Nickoitalo, Expi-k & Johnny Papagiannis) σε ένα δυναμικό 80's VIDEO dj set after show party όπου θα απολαύσουμε (και θα χορέψουμε...) τις μεγαλύτερες επιτυχίες από τον χώρο της Pop, Electro Pop, Disco, Italo Disco, New Wave, New Romantic και Rock σκηνής. Κατά την διάρκεια των δύο live P.A. την σκηνή του Split Bar Club - Olympico θα πλαισιώνουν χορεύτριες με ένα ξεχωριστό dancing show έκπληξη ειδικά προετοιμασμένο για την συγκεκριμένη βραδιά.

Τέλος, όλοι οι φίλοι και οι φίλες που θα παρευρεθούν στο event θα παραλάβουν στην είσοδο του Club αναμνηστικό δώρο έκπληξη από τους 80's memories team σε συνεργασία με τον χορηγό τους, το AQUA Car Refreshments.

Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη τους τα καταστήματα: BROADCAST dvd club, Τριών Ιεραρχών 129 Α.Πετράλωνα ZULU RECORDS, Κωλέττη 7 Εξάρχεια DARK CELL RECORDS, Θεμιστοκλέους 84 Εξάρχεια

Split Bar - Club OLYMPICO
Λ.Εθναρχου Μακαριου 10 - Σ.Ε.Φ. / Φαληρο
Εισοδος με ποτο: 12 ευρω


 

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Ολες τις εκδηλώσεις την ημέρας


NuCalendar ©