Γιορτάζει ο Μάρκος
  Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 641174
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<26 Ιούνιος 200927 Ιούνιος 200928 Ιούνιος 2009>>

Θέμα: Rockwave Festival 2009 Day One
Ωρα Εναρξης: 4:00 μμ
Διάρκεια: 08 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Terra Vibe Park
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: 

ROCKWAVE FESTIVAL 2009
DAY ONE / Σάββατο 27 ΙΟΥΝΙΟΥ
TERRA VIBE PARK
Terra Stage & Vibe Stage
Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει!
 
TERRA STAGE
PLACEBO
MOBY
GOGOL BORDELLO
AVIV GEFFEN
 
Την αυλαία του Terra Stage ανοίγουν οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού, Placebo. Η μαγική τριάδα, ανανεωμένη, με την προσθήκη του Steve Forrest, πρώην μέλος των Evaline, στα drums και νέο δίσκο στα σκαριά, ελίσσεται σε νέα μουσικά μονοπάτια, παρασύροντας μαζί τους και τους εκατομμύρια πιστούς τους ανά τον κόσμο. Ο Brian Molko, ως ένας σύγχρονος Ziggy Stardust και μια φωνή που ξεχωρίζει στο πρώτο της άκουσμα, είναι ο ηθικός αυτουργός των σοφιστικέ στίχων, που κάνουν τους Placebo τόσο μα τόσο μοναδικούς! Δεν είναι τυχαίο που μέχρι στιγμής έχουν παίξει σε sold out συναυλίες σε 44 χώρες παγκοσμίως και έχουν γίνει Χρυσοί και Πλατινένιοι σε πάνω από 30 χώρες! Ετοιμαστείτε! Η μυθική ατμόσφαιρα του Velvet Goldmine θα καταλάβει το Terra Stage!
 
Λίγο πιο πριν, ο Richard Melville Hall aka Moby, για ένα dance session, που λίγοι θα αντισταθούν! Ότι και να γραφτεί για τον Moby είναι πολύ λίγο! Παίζει μουσική από τα 9 του χρόνια, υπήρξε μέλος ενός πανκ γκρουπ στα 13 του, απογείωσε τα Νεουρκεζικα decks λίγο αργότερα και από τότε μέχρι σήμερα πειραματίζεται, ξεσηκώνει, πορώνει και πάντα παραμένει ο δικός μας Rockwave Hero!! Να θυμίσουμε ότι η πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα έγινε την πρώτη χρονιά του Rockwave Festival το 1996, στην Δραπετσώνα... το Terra Stage τον περιμένει!
 
Το πάρτι όμως θα έχει ξεκινήσει πιο πριν με τους θορυβώδεις και ξέφρενους Gogol Bordello. Ένα περίεργο μείγμα τσιγγάνικης και πανκ μουσικής με στοιχεία καμπαρέ, οι Gogol Bordello είναι η μουσική απάντηση της Ανατολικής Ευρώπης μέσα από την καρδιά της Αμερικής. Από το 1998 μέχρι σήμερα έχουν περιοδέψει στα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Ευρώπης και της Αμερικής ενώ έχουν μοιραστεί τη σκηνή με τον Manu Chao, Dub Trio αλλά και με την Madonna, σε μια special version του L’ Isla Bonita! Οι τροβαδούροι έρχονται, οι τροβαδούροι είναι εδώ, τα λόγια τους είναι φωτιά, ο ήχος τους είναι λόγχη!!!
 
O Aviv Geffen, γνωστός και αγαπητός στο Ελληνικό κοινό ως το έτερον ήμισυ των Blackfield , πριν κατακτήσει τον κόσμο (τα shows με την μπάντα του είναι sold out σε Λονδίνο και Γερμανία), ανεβαίνει στο Terra Stage! Με 14 σόλο άλμπουμ στο ενεργητικό του, ο Aviv Geffen που συχνά παρομοιάζεται με τους Ville Valo (ΗIM) και Βrian Molko (Placebo) στην χώρα του, γεμίζει άνετα στάδια 40.000 θέσεων, ενώ η κοινωνική του στάση (ήταν ο πρώτος αντιρρησίας συνείδησης στο Ισραήλ και ο μεστός πολιτικός του λόγος πρεσβεύει την ειρήνη) τον φέρνουν ψηλά στην εκτίμηση της παγκόσμιας ροκ κοινότητας. Η ιδιαίτερη φωνή του και οι λυρικοί στίχοι του τον έχουν κατατάξει ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς και πιο αναγνωρίσιμους μεγάλους σταρ της παγκόσμιας ροκ κοινότητας.
 
VIBE STAGE
FOALS
+MORE ACTS
 
Οι Foals αποτελούν το νέο μουσικό διαμάντι της Μ. Βρετανίας. Με σουρεαλιστική στιχουργική δημιουργία και κιθάρες που ακούγονται σαν έντομα – όπως δηλώνουν και οι ίδιοι - έχουν καταφέρει να μην μοιάζουν με κανένα άλλο γκρουπ! Βάφτισαν το γκρουπ τους Foals, δηλαδή πουλάρια (!) εμπνευσμένοι από το επίθετο του ελληνικής καταγωγής τραγουδιστή και ιδρυτή του γκρουπ, Yannis Filippakis… “Μου αρέσει το Foals γιατί είναι μια ωραία λέξη και δεν αποκαλύπτει την ουσία της μπάντας,”… είναι νέοι, είναι φρέσκοι, είναι δυναμικοί και το έχουν! Το Vibe Stage τους υποδέχεται ως headliners το Σάββατο 27 Ιουνίου!
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
H προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει στα Ticket House και www.ticketpro.gr. Τα εισιτήρια αφορούν μόνο γενική είσοδο (δεν θα υπάρξουν Pl1 και Pitch A). Θα υπάρχουν ειδικές τιμές Διημέρου και Τετραημέρου.
 
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
 
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ Προπώληση  50 euro Box Office 55 euro
 
ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΗΜΕΡΟΥ Προπώληση 85 euro
 
ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟΥ Προπώληση 150 euro

 

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Ολες τις εκδηλώσεις την ημέρας


NuCalendar ©