Γιορτάζει ο Μάρκος
  Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 641163
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<24 Φεβρουάριος 200625 Φεβρουάριος 200626 Φεβρουάριος 2006>>

Θέμα: Διεθνές Μήτινγκ Κλειστού Στίβου
Ωρα Εναρξης: 3:00 μμ
Διάρκεια: 00 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας
Κατηγορία: Show
Stand-up Comedy, Events, Expos

Πρόσθετες λεπτομέρειες: Με απόφαση του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ το Διεθνές Μήτινγκ Κλειστού Στίβου, το οποίο θα γίνει το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2006 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είναι αφιερωμένο στους κοινωνικούς στόχους και τις δράσεις του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Ο ΣΕΓΑΣ θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις μαζί με τους Έλληνες και Διεθνείς Πρωταθλητές και Πρωταθλήτριες του Στίβου στην ενίσχυση του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Για «το Χαμόγελο του Παιδιού», ο ΣΕΓΑΣ διαθέτει ένα αυτοκίνητο Peugeot 1007 (προσφορά της εταιρίας) προκειμένου στο άμεσο μέλλον να κληρωθεί για την οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου.

Για πρώτη φορά παράλληλα με το Μήτινγκ πραγματοποιείται Ημερίδα μικρών ηλικιών (Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β΄ και Μίνι) στο ΣΕΦ με ώρα έναρξης 15:00.

Όλα τα παιδιά που θα αγωνιστούν και τα οποία ανήκουν σε Σωματεία του ΣΕΓΑΣ (συνολικά 200) θα φορούν λευκή φανέλα με τα εμβλήματα του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και του ΣΕΓΑΣ και θα βραβευθούν για την συμμετοχή τους από παιδιά του Συλλόγου.

Η ημερίδα των μικρών ηλικιών έχει τον τίτλο «Αγωνίζομαι για το Χαμόγελο του Παιδιού».

Στο πρόγραμμα του Διεθνούς Μήτινγκ έχει ενταχθεί το αγώνισμα των 60μ. Παμπαίδων και Παγκορασίδων Β΄.  

Θέμα: Χορός και Live Αρσακείου
Ωρα Εναρξης: 7:30 μμ
Διάρκεια: 00 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Gagarin 205
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: Προφανώς, "Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΕΙΣ"..

Τα δεκαπενταμελή μαθητικά συμβούλια των Α’ και Β’ Αρσακείων Λυκείων Ψυχικού, διοργανώνουν το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2006, στο Gagarin 205, συναυλία μαθητικών συγκροτημάτων με συμμετοχές από διάφορα σχολεία της Αθήνας. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 7:30 το απόγευμα και θα συμμετέχουν 12 συγκροτήματα ως εξής:

Α’ Αρσάκειου Λυκείου Ψυχικού: Broken Chords
No Profile
Σοβαροί Χαβαλέδες

Β’ Αρσάκείου Λυκείου Ψυχικού:
Πιάτα Ημέρας
Stinkers
9 Παρά
κ.α.

Pierce College: Losing Ground

Ιόνιος: Pigbulls

Δούκας: Sight Unseen

κ.α.

Μετά το τέλος της συναυλίας θα ακολουθήσει χορός την μουσική του οποίου θα επιμεληθούν μαθητές Dj.

Σκοπός του «On Stage» είναι να δώσουν οι μαθητές τη δική τους μουσική άποψη, να αποδείξουν πως όσα η σύγχρονη Παιδεία δεν καλλιεργεί, δεν μένουν ακαλλιέργητα! Από τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, μέρος θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς, ενώ τα υπόλοιπα για τις σχολικές ανάγκες των μαθητών (Πενθήμερη εκδρομή, Ετήσιο Λεύκωμα, κλπ.)

Η είσοδος είναι 12 ευρώ.  

Θέμα: Fun Lovin Criminals - Sharp Ties
Ωρα Εναρξης: 9:00 μμ
Διάρκεια: 02 ώρες(α) 30 λεπτά(ο)
Μέρος: Αποθήκη Μύλος Θεσσαλονίκη
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου στο GAGARIN 205 Live Music Space τους FUN LOVIN’ CRIMINALS
Special guests: Sharp Ties
Τιμή εισιτηρίου: 27 ευρώ – Ταμείο: 30 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων: Metropolis, Ticket House, i-ticket.gr

Το Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου, οι Fun Lovin’ Criminals θα εμφανιστούν στην Αποθήκη του Μύλου, στη Θεσσαλονίκη, σε μια συναυλία / συμπαραγωγή του Πανδαιμόνιου 7, του Μύλου και της Astra. Τιμή εισιτηρίου: 27 ευρώ – Ταμείο: 30 ευρώ.  

Θέμα: Χαϊνηδες
Ωρα Εναρξης: 10:00 μμ
Διάρκεια: 00 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: House of Art
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: Οι ταξιδευτές από την Κρήτη έρχονται στην Αθήνα με νέο δίσκο στις αποσκευές τους και θα μείνουν κοντά μας για έναν ολόκληρο μήνα, με σκοπό να μας παρασύρουν στα καινούργια, συναρπαστικά μουσικά ταξίδια τους! Από την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο του Φεβρουαρίου οι Χαϊνηδες θα εμφανίζονται στο House of Art παρουσιάζοντας το νέο τους δίσκο που μόλις κυκλοφόρησε καθώς και όλα εκείνα τα τραγούδια που τους έχουν καθιερώσει ως ένα ξεχωριστό και αξιόλογο μουσικό σχήμα, με ευδιάκριτο μουσικό στίγμα και πολλούς ένθερμους φίλους που τους ακολουθούν σε όλες τις ζωντανές εμφανίσεις τους. Οι Χαϊνηδες στην ωριμότερη ίσως στιγμή της πορείας τους, μετουσιώνουν τα συναισθήματά μας σε μουσική και υπόσχονται ένα συναρπαστικό, διονυσιακό live, γεμάτο πρωτότυπες και έντονες στιγμές μουσικής μέθεξης. Οι Χαϊνηδες είναι οι: Δημήτρης Αποστολάκης (λύρα, τραγούδι),Δημήτρης Ζαχαριουδάκης (κιθάρα, τραγούδι),Μαρία Κώτη (ακορντεόν, τραγούδι),Γιώργος Μανωλάκης (μαντολίνο, λαούτο, μπουζούκι),Αλέξης Νόνης (αθάνατος, νταούλι, μπεντίρ, νταρμπούκα),Αντώνης Σκαμνάκης (κοντραμπάσο),Περικλής Τσουκαλάς (ούτι, τσουμπούς, άταστη κιθάρα, γυαιλί-ταμπούρ, ραμπάμπα).

Είσοδος με μπύρα : 25.50
Ώρα Έναρξης : 22.00
 

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Εμφάνιση ημερολογίου
NuCalendar ©