Raining Pleasure, Film, Closer live στον Κεραμεικό - κερδίστε προσκλήσεις!


Ημερομηνία Σάββατο, 01 Απρ 2006 @ 09:15
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiSΟι βραβευμένοι πλέον Raining Pleasure μαζί με τους Film & Closer ζωντανά στην σκηνή του Κεραμεικού... Διαβάστε το άρθρο, κερδίστε προσκλήσεις, δείτε τους από κοντά! Οι Raining Pleasure, οι Film και οι Closer μοιράζονται το stage του Κεραμεικού σε μια μεγάλη γιορτή της εναλλακτικής αγγλόφωνης σκηνής! Τρία σχήματα στην πορεία των οποίων πολλά βασίζονται για το μέλλον παρόμοιων προσπαθειών, τρία γκρουπ που ενέπνευσαν πολλούς, τρεις από τις βασικές ελπίδες της Ελλάδας να εξάγει μια μέρα μουσική, συναντιόνται στην ίδια σκηνή και περιμένουν τους οπαδούς όλης της εναλλακτικής σκηνής της χώρας μας! Την Παρασκευή 7 Απριλίου στις 21.00!

Κερδίστε προσκλήσεις από τον HotStation.gr!

Για να διεκδικήσετε προσκλήσεις για την συναυλία, στείλτε email μέχρι τις 5 Απριλίου με θέμα Κεραμεικός και συμπεριλαμβάνοντας το ονοματεπώνυμό σας και μπείτε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email.


Raining Pleasure
Οι Raining Pleasure έχουν πολύ καλά νέα από το εξωτερικό αφού η δουλειά τους κυκλοφορεί σε νέες αγορές όπως οι Γερμανόφωνες χώρες αλλά και η Τουρκία! Η Πατρινή μπάντα απείχε περίπου 7 μήνες από τις συναυλίες, έτσι θα παρουσιαστεί πολύ ανανεωμένη, με ροκ διάθεση και με best of επιλογές! Στο οπλοστάσιό της διαθέτει sing along anthems όπως τα Fake και Capricorn, ευφυείς ποπ μελωδίες (Love Me, Love Me, Love Me, Is That Yoo?, A World), και ζεστές μελωδίες (All This Beauty, Love 90) αλλά ετοιμάζεται και να εκπλήξει ευχάριστα με ευφάνταστες και απρόβλεπτες διασκευές και νέο υλικό, με την γνωστή ενέργεια των live της η οποία ανανεώνει το υλικό της. Αυτή την εποχή, άρτι αφιχθής από το εξωτερικό, ο Vassilikos γράφει στίχους και τραγουδά σε ένα νέο άλμπουμ από τη Λένα Πλάτωνος, ενώ το συγκρότημα βραβεύτηκε με Βραβείο «Αρίων» ως το καλύτερο εναλλακτικό γκρουπ για το 2006.

Film
Οι Film θα παρουσιάσουν τον νέο δίσκο τους, Angel B, το άλμπουμ με το οποίο αναμένουν να καθιερωθούν στη χώρα μας και να ανοίξουν πανιά για τις δύσκολες αγορές του εξωτερικού. Μαζί θα παίξουν και μερικά από τα παλιότερα κομμάτια τους (Jokuhlaup, This Is A LoveSong?) τα οποία όλοι αγαπήσαμε, είτε στο album, “No Luggage”, είτε επί σκηνής (Λυκαβηττού, Rockwave, Terravibe, Soundwave, Gagarin 205 ή άλλων μικρότερων σκηνών…) Οι Film έως την εμφάνιση αυτή θα έχουν οργώσει τις live σκηνές της Ελλάδας παίζοντας σε πάνω από 10 πόλεις. Η μπάντα, λόγω και της περιοδείας, βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, ενώ αυτή θα είναι η μοναδική ευκαιρία να τους δει κανείς ζωντανά στην Αθήνα σε κλειστό χώρο μιας και η επόμενη εμφάνισή τους στη πρωτεύουσα θα γίνει σε ανοικτό χώρο το καλοκαίρι.

Closer
Οι Closer επανακάμπτουν και μαζί τους η ελληνική αγγλόφωνη σκηνή γεμίζει αισιοδοξία! Στη σκηνή του Κεραμεικού θα μας χαρίσουν όλα τα υπέροχα τραγούδια από το καταιγιστικό ξεκίνημά τους αλλά και τα νέα τους τραγούδια! Οι Closer τάραξαν τα νερά εκεί στα τέλη των 90ς και τα τάραξαν γερά! Οι κυκλοφορίες τους, “In The Market” και “Suddenly Comes” και το EP, “Universe”, έδωσαν μια πνοή στην Ελληνική αγγλόφωνη σκηνή που είχε σχεδόν σβήσει επί χρόνια… Μετά τα πρώτα χρόνια των 00ς και τις ζυμώσεις στο συγκρότημα, ήλθε η ώρα να υποδεχτούμε και πάλι το γκρουπ επί σκηνής, με νέα τραγούδια, λίγο πριν υποδεχτούμε αυτά τα τραγούδια σε cd!

Εισιτήρια: 18 ευρώ (προπώληση) / 22 ευρώ (πόρτα)

Διάθεση:
www.i-ticket.gr
www.ticketshop.gr
(και στα Virgin Megastores και στο 801 100 5000)
www.tshellas.gr (και μέσω καταστημάτων ACS & Ελευθερουδάκης)

Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article975.html