I Love TV vs ΟΛΑ X.. Η κόντρα καλά κρατεί!


Ημερομηνία Πέμπτη, 19 Ιαν 2006 @ 12:50
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiSI LOVE TV but not THEMOS? Ποιος είπε ότι τα τηλεοπτικά μέτωπα έχουν κλείσει και πως οι παρουσιαστές διατηρούν, αν όχι τις καλύτερες των σχέσεων, τουλάχιστον σχέσεις τυπικές και φιλικές; Τα τελευταία γεγονότα πάντως, που έχουν για πρωταγωνιστές τους το δίδυμο Φώτη Σεργουλόπουλου - Μαρίας Μπακοδήμου και τον Θέμο Αναστασιάδη, δείχνουν το εντελώς αντίθετο...

Όσοι έτυχε να βρεθούν στα Τηλεοπτικά Βραβεία «Πρόσωπα 2005», είχαν να λένε για τις φιλοφρονήσεις που ανταλλάσσονταν μεταξύ των παρουσιαστών και ειδικότερα για το καλό κλίμα που επικρατούσε τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες. Ο Γιώργος Παπαδάκης φαίνεται ότι τα βρήκε επιτέλους με το ζεύγος των παρουσιαστών, αφού αποκάλυψε και on camera ότι έστω και από «ατύχημα» επικοινώνησε με την Μπακοδήμου και συνομίλησαν σαν να μην έτρεχε τίποτα, ενώ η Ελένη Μενεγάκη εξέφρασε δημόσια το θαυμασμό της στο πρόσωπο του Γρηγόρη Αρναοΰτογλου. Αλλά και ο Τέρενς Κουίκ με την Έλλη Στάη φάνηκε ότι άφησαν στην άκρη αυτά που τους είχαν κάνει να παρεξηγηθούν τις τελευταίες μέρες, αφού η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΑΝΤ1 του έστειλε και δημοσίως χαιρετισμούς και φιλιά, ενώ εκείνος στενοχωρέθηκε που βγήκε αργά και δεν μπόρεσε να την πάρει αγκαζέ και να παρουσιάσουν μαζί τα βραβεία.

Μέχρι εδώ όλα καλά! Όμως, κάποιοι άλλοι, που είχαν καιρό να μιλήσουν, δεν αντάλλαξαν κουβέντα, ούτε κατά τη διάρκεια των Τηλεοπτικών Βραβείων, παρόλο που θα μπορούσαν να το κάνουν. Ο λόγος για τον Θέμο Αναστασιάδη και τη Μαρία Μπακοδήμου με τον Φώτη Σεργουλόπουλο. Και το ότι δεν μίλησαν ήταν ίσως το λιγότερο, αφού ακόμα και όταν συναντήθηκαν απέφυγαν να κάνουν κάτι για να σπάσει ο πάγος! Οι πιο παρατηρητικοί τηλεθεατές θα είδαν πως όταν στη σκηνή ανέβηκαν ο Θέμος Αναστασιάδης και ο Βαγγέλης Περρής για να παραλάβουν το βραβείο τους, ο μεν Περρής έσπευσε να χαιρετήσει διά χειραψίας τους δύο οικοδεσπότες της βραδιάς, όπα)ς έκανε και η πλειοψηφία των βραβευθέντων, ενώ αντιθέτως, ο Θέμος, αμέσως αφού παρέλαβε το αγαλματάκι, εξαφανίστηκε στα παρασκήνια. Να ήταν άραγε τυχαίο το γεγονός αυτό ή να το έκανε λόγω έλλειψης χρόνου;

Αυτά τα ερωτηματικά θα παραμείνουν αναπάντητα, μιας και κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει τις πραγματικές διαθέσεις του καθενός, όμως το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από τα δημοσιογραφικά πηγαδάκια. Οι πιο καλοπροαίρετοι χρέωσαν το συμβάν στην αφηρημάδα του Θέμου και ως ελαφρυντικό χρησιμοποίησαν το ότι υπήρχαν και άλλοι από τους βραβευθέντες που δεν χαιρέτησαν τους δύο παρουσιαστές. Ωστόσο, απαντούσαν οι πιο καχύποπτοι, όταν ο ένας εκ των δύο συντελεστών της εκπομπής, σπεύδει προς το μέρος τους για να τους χαιρετήσει, ο άλλος δεν μπορεί να μην συνειδητοποίησε, έστω και την τελευταία στιγμή, τι συνέβαινε και αν ενδεχομένως το είχε ξεχάσει, η κίνηση του Περρή θα έπρεπε να του το υπενθυμίσει.

Οι υπέρμαχοι αυτής της άποψης υποστήριζαν πως η υπόγεια κόντρα που είχε ξεκινήσει μεταξύ των τριών ανθρώπων της τηλεόρασης, από τότε που ξεκίνησε το «Ι love TV», το οποίο δικαίως θεωρείτο ανταγωνιστικό του «Όλα Χ», δεν έχει ξεπεραστεί ακόμη. Κάποια κίνηση καλής θέλησης, λένε οι καλά πληροφορημένοι, είχαν κάνει ο Φώτης και η Μαρία πέρυσι, όταν θέλησαν να φιλοξενήσουν τον Αναστασιάδη στην εκπομπή τους, αλλά η πρόσκληση τους, όπως υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές, έπεσε στο κενό. Έκτοτε, ισχυρίζονται αυτοί που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, μεταξύ των δύο εκπομπών επικρατεί ένας ψυχρός πόλεμος και δεν έχουν βγει ποτέ ο ένας σε εκπομπή του άλλου, παρόλο που πριν αντάλλασσαν συχνά πυκνά επισκέψεις.

Πάντως, λίγο αργότερα, ο Θέμος εμφανίστηκε στο «Ι love TV», έστω και σε βίντεο, αφού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής. Τώρα, αν αυτό ήταν μία προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πνεύματα ή απλά μία κίνηση για να ρίξει στάχτη στα μάτια και να θολώσει ακόμη περισσότερο τα νερά, είναι κάτι που το γνωρίζει μόνο ο ίδιος.


Πηγή: ΣΟΚ

Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article885.html