Φασολάδα για 2


Ημερομηνία Τετάρτη, 05 Δεκ 2001 @ 07:45
Θέμα/Κατηγορία Σημείωμα του εκδότη

Αποστολέας LavantiSΑυτές οι μέρες είναι μέρες κωμωδίας στον HotStation.gr. Από σήμερα ξεκίνησε να μεταδίδεται η εκπομπή "Φασόλια για 2", μια εκπομπή που μεσουρανούσε στο ραδιόφωνο στα τέλη της δεκαετίας του 80.

O εναλλακτικός server για να μας ακούτε on line λειτουργεί. Ευχαριστούμε όλους όσους μας δώσατε την βοήθεια σας λέγοντας μας αν και πώς "παίζει". Η μόνη διαφορά είναι ότι πλέον χρειάζεται απαραίτητα να έχετε το WinAmp εγκατεστημένο στο PC σας. Είναι δωρεάν το πρόγραμμα και είναι ένας από τους καλύτερους players για MP3. Εφόσον λοιπόν το έχετε, πατήστε (όπως παλιά) στο link "συντονιστείτε" και τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει το winamp. Διαφορετικά μπορείτε να ανοίξετε το winamp, και να δώσετε Ctrl+L. Θα σας ανοίξει ένα παράθυρο όπου γράφετε http://hotstation.gr/listen.pls και ξανά, συντονίζεστε σε μας!


Αυτές οι μέρες είναι μέρες κωμωδίας στον HotStation.gr. Από σήμερα ξεκίνησε να μεταδίδεται η εκπομπή "Φασόλια για 2", μια εκπομπή που μεσουρανούσε στο ραδιόφωνο στα τέλη της δεκαετίας του 80. Τότε ακουγόταν από τον Jeronimo Groovy, έναν από τους δημοφιλέστερους σταθμούς της νεολαίας. Δημιουργοί της εκπομπής οι Κώστας Μανωλόπουλος & Μηνάς Λαβάντης. Η εκπομπή επαναλαμβάνεται, αλλά η διάρκεια της ξεπερνά τις 5 ώρες..


Ζωντανή εκπομπή δεν προβλέπεται να γίνεται πριν το Σαββατοκύριακο (θα πρεπει να περιμένουμε μέχρι τότε για να ανακαλύψουμε και την έκπληξη της ακροάτριας Gilrynn) οπότε φροντίστε να απολαύσετε το υπόλοιπο της εβδομάδας με μια ζεστή (ή παγωμένη!!!) "Φασολάδα για 2".


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article8.html