t.A.T.u. : Κινούμενες και ..επικίνδυνες!


Ημερομηνία Πέμπτη, 22 Σεπ 2005 @ 19:15
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiSΗ επιθετική μαυρομάλλα Julia Volkova και η ενεργητική κοκκινομάλα Lena Katina αποτελούν τις πιο γνωστές μουσικές εξαγωγές της Ανατολικής Ευρώπης. Οι δύο εντυπωσιακές pop Ρωσίδες παίζουν με τον τηλεοπτικό φακό και τα κάνουν συνέχεια άνω-κάτω δίνοντας άφθονο υλικό στα media. Κατά τη διάρκεια των πέντε ετών που είναι μαζί οι t.A.T.u., αυτές οι δύο μικροσκοπικές, ταλαντούχες καλλονές, έχουν προκαλέσει το χάος παγκοσμίως. Το να παίζουν μπροστά σε 50,000 fans είναι πλέον γι’ αυτές ρουτίνα, ενώ έχουν πουλήσει πάνω από 5 εκατομμύρια αντίτυπα με το debut album, 200 km/h in the Wrong Lane. Να υπενθυμίσουμε ότι έχουν κατηγορηθεί για το γεγονός ότι δεν παρέστησαν στα MTV Europe Awards, καθώς είχαν ζητήσει να τους προμηθεύσουν με αληθινά όπλα!Πραγματικά, σε ένα κόσμο που τελεί υπό πλήρη σύγχιση και βιομηχανιοποιημένα προϊόντα-καλλιτέχνες, αυστηρά κομμένοι και ραμμένοι στη πρόσκαιρη ζήτηση της εποχής, αυτά τα κορίτσια ξέρουν ποιες είναι και κάνουν ακριβώς αυτό που θέλουν. Μέσα από τη μουσική τους και κατά τη διάρκεια των live, οι t.A.T.u. αποκαλύπτουν τους εαυτούς τους όπως πραγματικά είναι – σε καλλιτεχνική, πνευματική ακόμα και σεξουαλική βάση οι δύο νεαρές γυναίκες έχουν πάρει τα ηνία της καριέρας τους και είναι ανοιχτές σε οτιδήποτε η ζωή έχει να προσφέρει. Μιλώντας με τη Julia και τη Lena, οι προσωπικές και καλλιτεχνικές αλήθειες τους γίνονται σαφείς και κατανοητές από όλους (για να μη πούμε άγριες, επιθετικές, εκφοβιστικές)—οι t.A.T.u. δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν. Μοιράζονται από κοινού ένα ακατανίκητο πάθος για το τραγούδι και το show πάνω στη σκηνή, και ίσως το πιο αξιοθαύμαστο από όλα είναι το ότι στους μόνους ανθρώπους για τους οποίους αισθάνονται υποχρέωση και ευθύνη απέναντί τους είναι οι fans των t.A.T.u.

Είναι αλήθεια ότι οι δύο καλές φίλες και συνέταιροι είναι βαθιά δεμένες και αλληλέγγυες, γεγονός που εμπεριέχεται και στο νέο τους album Dangerous and Moving.

Με τη βοήθεια από διάφορους παραγωγούς ο δίσκος περικλείει συνεργασίες και guest εμφανίσεις από αρκετούς pop θρυλικούς καλλιτέχνες του κόσμου. Πραγματικά, το pop-πολιτισμικό κασέ των t.A.T.u. είναι τόσο ψηλά στην εκτίμηση κοινού και συναδέλφων, που ο Sting παίζει μπάσο στο κομμάτι του Dave Stewart (The Eurythmics), ‘Friend or Foe.’ Όπως επίσης, οι κομψότατες έγχορδες συνθέσεις είναι του Richard Carpenter (τον έναν από τους δύο θρυλικούς The Carpenters των 70’s). Εδώ, θα βρείτε έντεκα δυναμικά, γεμάτα πάθος κομμάτια αφιερωμένα στις προσωπικές αλήθειες του καθενός και στην έκφραση της χωρίς φόβο αγάπης προς τη ζωή.

Οι t.A.T.u. αποκαλυπτικά ..βρεγμένες από ζωντανή εμφάνιση..

Όσο για την ερώτηση αν είναι ή όχι λεσβίες. Δεν υπάρχει καλύτερη απάντηση από αυτήν που έχουν δώσει ήδη οι t.A.T.u. για το θέμα : “Our first video was about love between two girls. Love, just love. We do not pretend to be lesbians, we’ve never said we were” Lena states matter-of-factly, “Julia just had a baby, and currently has a girlfriend, and we’ve both always had boyfriends. We share a special bond. We don’t like labels for emotions. People should not be forced to define their feelings. These are natural and cannot be labeled.

Και η Julia προσθέτει χαρίζοντας ένα πλατύ χαμόγελο, “It doesn't matter. It is not important to our fans. And if it is to the rest of the world, we do not care. We are all different and that’s great. Everybody has their own story, their own way of dealing with people, and shaping their own lives. Basically, look, see, hear, listen, and learn.

Περισσότερα για τις δυο κυρίες, τις t.A.T.u., στο ολοκαίνουριο πρώτο, crazy-catchy single με τίτλο φυσικά ... ‘All About Us’ (μεταδίδεται ήδη από τον HotStation.gr) και τα υπόλοιπα τραγούδια του δίσκου στο “Dangerous and Moving.”Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article761.html