Η πρωταθλήτρια τα είχε ...3!!


Ημερομηνία Κυριακή, 17 Ιούλ 2005 @ 20:15
Θέμα/Κατηγορία Νέα και Περίεργα

Αποστολέας LavantiSΗ μαύρη γαζέλα, ήταν τελικά ΓΑΖΕΛΟΣ! :)Τέσσερα χρόνια πίσω από τα σίδερα περιμένουν μία 18χρονη αθλήτρια στη Ζιμπάμπουε. Όχι, δεν την έπιασαν ντοπαρισμένη, απλά μετά από χρόνια πρωταθλητισμό αποκαλύφθηκε, πως δεν ήταν αθλήτρια αλλά αθλητής. Ο 18χρονος Σαμουκέλισο Σιθόλε αγωνιζόταν στο γυναικείο πρωτάθλημα. Μάλιστα, είχε να επιδείξει αρκετά μετάλλια στο παλμαρέ του, ακόμα και χρυσό τόσο σε εθνικούς όσο και σε διεθνείς αγώνες. Είχε αγωνιστεί σε εμπόδια, ακόντιο, τριπλούν. Με τα κέρδη από τα βραβεία είχε αγοράσει και δύο σπίτια, με γυναικεία ταυτότητα. Το μυστικό του όμως δεν άργησε να αποκαλυφθεί.Συνελήφθη το Φεβρουάριο μετά από μηνύσεις συναθλητριών του, για προκλητική συμπεριφορά, καθώς εκείνες νόμιζαν, ότι ο Σαμουκέλισο ήταν γυναίκα και άλλαζαν μπροστά του τα ρούχα τους. Κάτι, όμως "ψυλλιάστηκε" μία συναθλήτριά του και έστειλε το θείο της να ερευνήσει το θέμα. Η εξέταση του γιατρού έριξε φως στην υπόθεση.

Πάντως τόσα χρόνια το μυστικό του το κράταγε καλά και παρίστανε τη γυναίκα με μεγάλη επιτυχία. Αλλά όλα τα ωραία πράγματα έχουν ένα τέλος και γρήγορα έκατσε στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Αρχικά υποστήριξε ότι είχε γεννηθεί ερμαφρόδιτος, αλλά ύστερα από μια θεραπεία, που αρνήθηκε να πληρώσει, ο θεραπευτής μάγος τον καταράστηκε και τα ανδρικά γεννητικά όργανα μεγάλωσαν και υπερκάλυψαν τα γυναικεία. Μάλιστα, ισχυριζόταν, ότι έχει έμμηνο ρύση και φοβόταν μήπως μείνει έγκυος.

Φαίνεται, όμως πως η εκδοχή αυτή δεν έπεισε τους δικαστές και αναγκάστηκε να ομολογήσει, ότι στην απάτη τον οδήγησε το χρήμα, καθώς ήθελε να ζήσει σαν αθλητής, οι οποίοι σε μία τόσο φτωχή χώρα έχουν συγκριτικά καλύτερο βιοτικό επίπεδο. Έπειτα ζήτησε συγγνώμη και πήρε το δρόμο για τη "στενή".

Πάντως, παρόλο, που το μυστικό του αποκαλύφθηκε τον Φεβρουάριο, μέχρι να αρχίσει η δίκη ήταν ελεύθερος, καθώς ο εισαγγελέας δεν μπορούσε να αποφασίσει αν θα έμπαινε σε γυναικεία ή σε ανδρική φυλακή. Ωστόσο, τον Μάιο, προέβη στο αδίκημα της κλοπής, οπότε πήρε το δρόμο για τις ανδρικές φυλακές, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Πηγή: news.ert.grΤο άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article706.html