Κύκλος Θεαμάτων - 'Ολη η Αθήνα μια παρέα


Ημερομηνία Δευτέρα, 13 Ιούν 2005 @ 17:00
Θέμα/Κατηγορία Θέατρο - Κινηματογράφος - Τηλεόραση

Αποστολέας LavantiSΑπό τώρα και μέχρι τον Σεπτέβρη .. όλη η Αθήνα - μια παρέα!Ο καιρός ζέστανε για τα καλά και η πόλη της Αθήνας είναι έτοιμη να υποδεχτεί τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων που κάνουν πρεμιέρα το Σάββατο το βράδυ - που αλλού από την Πλατεία Κοτζιά; Ειδικά τα Σαββατοκύριακα, αν αποφασίσετε να κατεβείτε στο κέντρο, σίγουρα θα βρείτε κάτι ενδιαφέρον να κάνετε!Από τις 11 Ιουνίου μέχρι και το Σεπτέμβριο το κέντρο και οι γειτονιές της Αθήνας γεμίζουν ήχους και χρώματα από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων που έχουν κεντρικό σύνθημα "Όλη η Αθήνα μια παρέα". Αυτός είναι εξάλλου ο στόχος του Δήμου: να φέρει πιο κοντά τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης μας αυτό το καλοκαίρι. Για να μην μας πιάσει μελαγχολία που φέτος δεν έχουμε Ολυμπιακούς Αγώνες! Η Αθήνα θα είναι και φέτος το ίδιο γιορτινή και χαρούμενη με πέρυσι και μας περιμένει όλους να πάρουμε μέρος στη γιορτή!

Ο Μανώλης Φάμελλος και το συγκρότημά του αρχίζουν το πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων με μια συναυλία στην Πλατεία Κοτζιά το Σάββατο το βράδυ, που περιλαμβάνει ένα απάνθισμα από τα καλύτερα έντεχνα λαϊκά τραγούδια και φυσικά τις μεγάλες επιτυχίες του. Ώρα ενάρξεως 21.30. Στη συνέχεια και στον ίδιο χώρο ο διάσημος Γερμανός καλλιτέχνης Γκερτ Χοφ σκηνοθετεί ένα υπερθέαμα φωτός ειδικά σχεδιασμένο για την έναρξη των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων. Μουσική θα παίξουν οι d.j.'s Μαρίνα Λαγού και d.j.up.

Την Κυριακή το απόγευμα εγκαινιάζεται η διαδρομή του "Ανοικτού Λεωφορείου" της Αθήνας με πρώτους επιβάτες την Παιδική Χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου. Πρόκειται για ένα διώροφο ανοικτό λεωφορείο - σαν αυτά του Λονδίνου - που θα κάνει το γύρο του ιστορικού τριγώνου της Αθήνας και θα μεταφέρει το μήνυμα των εκδηλώσεων του Δήμου. Το λεωφορείο θα πραγματοποιεί δρομολόγια καθημερινά από τις 10 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι και το απόγευμα από τις 7 ως τις 10 το βράδυ. Αφετηρία και τερματισμός η Πλατεία Κοτζιά. Τις Κυριακές το απόγευμα το "Ανοικτό Λεωφορείο" γεμάτο μουσικά συγκροτήματα θα κάνει δρομολόγια και προς τα επτά διαμερίσματα του Δήμου. Την Κυριακή το απόγευμα επίσης στην Πλατεία Κοτζιά δίνουν παράσταση Ξυλοπόδαροι και παίζουν μουσική τα Χάλκινα Πνευστά του Δήμου Αθηναίων.

Την Κυριακή ξεκινούν επίσης οι εκδηλώσεις που είναι αφιερωμένες στα παιδιά. Στο Άλσος Θησείου - δίπλα στον σταθμό του Ηλεκτρικού - έχει στηθεί μια αληθινή Παιχνιδούπολη, με δραστηριότητες και εργαστήρια για την απασχόληση και τη ψυχαγωγία των μικρών μας φίλων.

Περισσότερα:
Δήμος Αθηναίων
Αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων
Πρόγραμμα παιδικών εκδηλώσεωνΤο άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article660.html