80s disco party


Ημερομηνία Πέμπτη, 19 Ιούν 2003 @ 09:48
Θέμα/Κατηγορία Σημείωμα του εκδότη

Αποστολέας LavantiSΣε ένα παρακμιακό, ξεχασμένο από Θεούς κι ανθρώπους και κυρίως από τον χρόνο μαγαζί, Discoteque με τα όλα της, με τις "σκούπες", τις αστρόσφαιρες, την υπερυψωμένη πίστα της και τα VIP τραπέζια με τους δερμάτινους καναπέδες, θα βρεθούμε όλοι οι φίλοι της Italo-Disco 80ς μουσικής.

Χαίρετε! Ή μάλλον χαίρεστε; Ή ακόμα καλύτερα, γιατί χαίρεται ο κόσμος, και λεει στα ραδιόφωνα "θα μας κάνει καλοκαίρι το Σαββατοκύριακο"; Αλίμονο! Τελειώνει ο Ιούνιος σε λίγο και δεν θα μας κάνει καλοκαίρι; Καλοχαρήκαμε δεν λεω, όταν το ρίξαμε οι γενναίοι στα μπάνια και τις βουτιές από το Πάσχα, αλλά πλέον ήμαρτον! Αν είναι να χαιρόμαστε, κοντά Ιούλιος που πάει 30 βαθμούς, ντάλα μεσημέρι, να το κλείσουμε το μαγαζί και να πάμε στην Αίγυπτο..!

Θέλετε να κακομοιριάσετε; Θέλετε οι ομοϊδεάτες 30άρηδες να χαρείτε με τα φλώρικα χορευτικά τραγουδάκια που ακούγαμε στο γυμνάσιο; Όταν πηγαίναμε να δούμε στον κινηματογράφο τα Τσακάλια του Δαλιανίδη και το "ΣΟΣ, Ναρκωτικά στα σχολεία", με το Βόγλη στο ρόλο του τρελού εκδικητή; Όταν τρέχαμε στις "χοροεσπερίδες" των διαφόρων τμημάτων του σχολείου μας στο Studio 51 στην Κολιάτσου ή στο Divina στη Κηφισιά να ακούσουμε τον Nicola Lavaca; Όταν αντιγράφαμε μανιωδώς τις μιξαρισμένες κασσέτες του DJ Palmer με το echo και τις απίστευτες μετρημένες αλλαγές; Αν ναι, αύριο (Παρασκευή) είναι η μέρα και η ώρα μας..

Σε ένα παρακμιακό, ξεχασμένο από Θεούς κι ανθρώπους και κυρίως από τον χρόνο μαγαζί, Discoteque με τα όλα της, με τις "σκούπες", τις αστρόσφαιρες, την υπερυψωμένη πίστα της και τα VIP τραπέζια με τους δερμάτινους καναπέδες, θα βρεθούμε όλοι οι φίλοι της Italo-Disco 80ς μουσικής (ένα πράγμα σαν τα spaggeti western του κινηματογράφου - φτηνές παραγωγές με σκοπό να κάνουν μεγάλη επιτυχία). Κομματάρες σαν το Samourai, Maria Magdalena, Bad Boy, Love in Siberia, και άλλα πολλά, θα παρελάσουν από τα πλατώ του DJ Γρηγόρη 205 Στάικου (αν με παρακαλέσετε θα ανέβω κι εγώ πάνω) ενώ από κάτω θα χορεύουν και πανηγυρίζουν οι τελειωμένοι 30άρηδες (και άνω) Μηνάς Λαβάντης, Νίκος Αδάμου, Κώστας Μανωλόπουλος, Τζίμης Μανωλάκος, Γιώργος Σανιέ, Βασίλης ACE B Πούλιας, και άλλοι γνωστοί παρακμιακοί καρεκλάδες.

Η Disco λέγεται Disco BOOM BOOM, βρίσκεται στις Τζιτζιφιές, επί της Θησέως, στην συμβολή της με την παραλιακή (Ποσειδώνος), σε όροφο παρακαλώ, πάνω από μια αντιπροσωπία της OPEL. Η είσοδος θα είναι normal (κανα 6αρι - 10αρι ευρώ max) και υπέρ του ιδιοκτήτη, καθότι το όλο πανηγύρι δεν γίνεται για να βγάλουμε οι διοργανωτές, αλλά για να την βρούμε με την μουσική που γουστάρουμε και να βρούμε ένα στέκι που της (μας) ταιριάζει. Φαντάζομαι μετά τις 10, 10:30 το βράδυ είναι καλά να έρθετε, όσοι πάρετε την δύσκολη απόφαση..

Τρέχω τώρα να προλάβω να "ανεβάσω" το editorial και να στείλω το mail στους καλούς μας ακροατές.. Επίσης να επισημάνω ότι απόψε έχει και ολίγον από 80s italo στο live, για να πάρετε μια ιδέα, και να χαρούμε όλοι μαζί..! :) Το ραντεβού μας όπως πάντα στις 11, ίσως και λίγο νωρίτερα για να ..ζεσταθούμε..!


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article65.html