Η επικαιρότητα τρέχει.. Εγώ μένω πίσω!


Ημερομηνία Δευτέρα, 02 Ιούν 2003 @ 09:40
Θέμα/Κατηγορία Σημείωμα του εκδότη

Αποστολέας LavantiSΗ εγώ γερνάω ή η επικαιρότητα αλλάζει με ρυθμούς που δεν μπορώ (ή δεν θέλω) να ακολουθήσω.. Πότε ο Γκλέτσος παντρεύεται την άλλη στιγμή χωρίζει (πριν παντρευτεί) και φεύγει από το σπίτι.. Ο Ασημάκης "κανόνισε" την γυναίκα του Σεφερλή και μόνο αυτός δεν το βρήκε αστείο, παρότι δηλώνει και κωμικός (τον έχετε δει τον Ασημάκη;)

Καλημέρα, καλή εβδομάδα, καλό μήνα και καλό καλοκαίρι! Πώς σας μπήκαν; Εμάς έτσι κι έτσι..
Καταρχήν είχαμε καλοκαίρι από τον Απρίλιο και τώρα που ημερολογιακά μπήκαμε στο ρημάδι, το παίζει αβέβαιο.. Από την άλλη εδώ στο σταθμό νιώθουμε ολίγον αβέβαιοι.. Όλος ο Απρίλιος ήταν άσχημος με συχνές διακοπές στον server που φιλοξενεί το ηχητικό μέρος του σταθμού. Τις τελευταίες μέρες του Μαίου έστρωσε κάπως, αλλά με το ..αζημίωτο. 300+% αύξηση στη μηνιαία συνδρομή για να ακουγόμαστε με περιορισμούς πώς σας φαίνεται εσάς; Και μετά μου γκρινιάζετε για τα κεράσια.. Τέλος πάντων, δοκιμάζουμε μια εναλλακτική προς μόνιμη λύση αλλά επειδή το καλό το πράγμα αργεί να γίνει, και το θέλουμε καλό, τα χοντροσκάμε για την ώρα.

Για πότε τελείωσε ο πόλεμος, για πότε σταμάτησε να παίζει το Ιράκ στα κανάλια ούτε που το καταλάβαμε.. Τώρα πρώτη μούρη είναι η Πέπη, τα "κανόνια" (όχι του Ναβαρόνε αλλά των Υβόνε) και ο 16βάλβιδος από τη Ρόδο (πάλι). Η εγώ γερνάω ή η επικαιρότητα αλλάζει με ρυθμούς που δεν μπορώ (ή δεν θέλω) να ακολουθήσω.. Πότε ο Γκλέτσος παντρεύεται την άλλη στιγμή χωρίζει (πριν παντρευτεί) και φεύγει από το σπίτι.. Ο Ασημάκης "κανόνισε" την γυναίκα του Σεφερλή και μόνο αυτός δεν το βρήκε αστείο, παρότι δηλώνει και κωμικός (τον έχετε δει τον Ασημάκη;). Η αδελφή μου έλειπε μια εβδομάδα από το σπίτι, κι οι διαρρηκτές βρήκαν να μπουν τη μοναδική μέρα που κάποιος ήταν εκεί αλλά από την άλλη το μοναδικό μισάωρο που έλειψε και δεν είχε κλειδώσει σωστά. Όλοι - όλα τρέχουν με απίστευτους ρυθμούς και απορώ που βρίσκουν την όρεξη, το κουράγιο και την διάρκεια να το κάνουν.. Προ καιρού τα έχω παρατήσει και παραμένω στάσιμος να χαζεύω ότι πιάσει το μάτι μου.. Και νιώθω πολύ καλά με αυτό..

Πάμε πάλι πίσω στον ..."καλό μας provider".. και στις αυξήσεις. Ο Live365 λοιπόν με τον οποίον συνεργαζόμαστε από το 1998-1999 άλλαξε αρκετά από τα όσα ίσχυαν για τους on line σταθμούς που φιλοξενεί και άρα πήρε και εμάς η μπάλα.. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που μπορεί να έχουμε με τις νέες συνθήκες και τιμές είναι (δυστυχώς) στα ζωντανά μας προγράμματα. Κι αυτό γιατί εκεί υπάρχει ένα αρκετά χαμηλό όριο στον αριθμό των ταυτόχρονων ακροατών που θα μπορούν να μας ακούν. Πέρα από την εναλλακτική λύση, πάνω στην οποία δουλεύουμε αυτές τις μέρες (για αυτό και η εξαφάνιση από το πρόσωπο του site) και μάλλον θα αργήσει λίγο, υπάρχει κι η άλλη. Πριν όμως σας στην πω (και με κράξετε) ας σας μεταφέρω και κάτι άλλο που ίσχυσε πριν μερικούς μήνες και καταφέραμε να ..παρακάμψουμε.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο συγκεκριμένος φορέας αποφάσισε ότι όσοι θέλουν να ακούν κάποιο σταθμό που φιλοξενείται / εξυπηρετείται από τους servers του θα έπρεπε πρώτα να εγγραφεί στο δικό του site σαν μέλος. Μείναμε - μείνατε 2 μέρες εκτός λειτουργίας (εκτός κι αν γραφτήκατε όντως) και τελικά βρέθηκε ο τρόπος να το ξεπεράσουμε, χωρίς να αλλάξει οτιδήποτε για σας.. Τώρα όμως, δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο (*η παράκαμψη*)..

Και επιστρέφουμε στο σήμερα. Με τον περιορισμό λοιπόν στον αριθμό των ταυτόχρονων δωρεάν ακροατών, ο live365 προσπαθεί να εκβιάσει όχι απλά εγγραφές μελών, αλλά συνδρομές από τους ακροατές. Η τιμή δεν είναι ιδιαίτερα υψηλή, αλλά είναι εξευτελιστικό για μένα, και κάθε φαντάζομαι υπεύθυνο ενός web radio να ζητά από τους ακροατές του να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να ακούσουν ότι βλακεία έχουν να πουν οι διάφοροι DJ και τα κλαπατσίμπαλα που παίζει ο καθένας. Το μόνο καλό είναι ότι με μια τέτοια συνδρομή (η οποία είναι κάτω από 0.10 ευρώ την μέρα / 3.5 ευρώ τον μήνα) είναι ότι δεν έχετε τις διαφημίσεις, ότι όσο γεμάτος και να είναι ο σταθμός από ακροατές, εσείς πάντα θα τον ακούτε, και ότι ισχύει για όλους τους σταθμούς (και είναι μερικές δεκάδες χιλιάδες) του live365.com. Επίσης, αν ανακηρύξετε κάποιον από αυτούς σαν τον αγαπημένο σας (my favourite station) τότε ένα μικρό ποσό από την συνδρομή σας αφαιρείται από τα χρήματα που πρέπει να πληρώσει στον live365 ο σταθμός αυτός στο τέλος κάθε μήνα. Αν είστε fan του internet radio και θα σας ενδιέφερε κάτι τέτοιο, μπορείτε να βρείτε παρακάτω τα links για το site του live365, καθώς επίσης και στη σελίδα "συντονιστείτε".

Αυτά για την ώρα, για να μην το ματιάσουμε.. Την άλλη φορά το τεράστιο κατεβατό στην πρώτη σελίδα έμεινε χωρίς ενημέρωση ενάμιση μήνα στον "αέρα".. Καλό μας καλοκαίρι και πάλι..!


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article63.html