Ιράκ και στρατός


Ημερομηνία Τετάρτη, 02 Απρ 2003 @ 09:33
Θέμα/Κατηγορία Σημείωμα του εκδότη

Αποστολέας LavantiSΠώς ήταν με τον στρατό; Που ένας έκανε την μαλακία γελάγαμε όλοι, αλλά όταν την πλήρωναν όλοι μαζί στα καψόνια, τον έδιναν οι υπόλοιποι κανονικά.. (Γιατί "την μαλακία πολλοί αγάπησαν, τον μαλάκα όμως ουδείς"! λόγια αρχαίου, σίγουρα σοφού).

Καλησπέρα σας! Πώς τα περνάτε; Καλοκαίριασε, δεν καλοκαίριασε; Έστω ανοίξιασε λίγο! Προσοχή είναι η ύπουλη εποχή που κολλάτε τις περίεργες γρίπες.. Που σας πάνε μέχρι καλοκαίρι..

Λοιπόν, σας έχω επιχειρηματική ιδέα (βασικά η έμπνευση είναι της Crypto, της φοβερής ελληνικής εταιρίας κατασκευής hardware).. Παίρνεται 3 Κορεάτες.. Τους βάζετε να σας φτιάξουν ένα κουτί.. Φτιάχνετε ένα ταμπελάκι.. Πχ. Best 56K USB modem.. Το κολλάτε απάνω.. Βάζετε μέσα και τίποτα εξαρτήματα να κουδουνίζουν. Το πουλάτε για φοβερό modem.. Κάνετε μια συμφωνία με την MediaTel ή NewsPhone ή όποια άλλη γουστάρετε για ένα νούμερο 90-11.. (πρώην 090... Σαν κι αυτά του videochat.gr.. Λεπτό και ευρώ).. Το βαφτίζεται νούμερο support.. Και όταν σας πάρουν όλοι ότι δεν δουλεύει τους αρμέγετε κανονικά.. Αν φοβάστε τις μηνύσεις, κάνετε το άλλο.. Δεν δίνετε drivers για κάποιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα, ή δίνετε άσχετους drivers, που σας σκίζουν το PC ή έστω το κολλάνε ανεπανόρθωτα.. Και ξαναπεριμένετε.. Καλό έτσι; Τους πληρώνετε κάθε φορά που δεν δουλεύει ένα προϊόν τους. Φανταστείτε τώρα να είχατε πολλά προϊόντα.. (πχ, ασύρματα τηλέφωνα που θέλουν κάθε μέρα reset, ISDN modem, κάρτες TV/Radio tuner, web cams, dvd players.. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ!! Και η λογική του marketting λεει: "Όσο πιο πολύ ελαττωματικά, τόσο πιο πολλά τηλέφωνα στο support" (λεπτό και ευρώ, θυμίζω).

Αυτήν την εβδομάδα όλα πάνε χειρότερα με τον πόλεμο.. Πολλά και τα αντιπολεμικά μηνύματα σας στο site και στις αφιερώσεις σας, και φυσικά τα μεταδίδουμε αυτούσια.. Έχουν χοντρύνει το πράγμα οι Αμερικανοί και όσο τα βρίσκουν σκούρα, τόσο θα το παρακάνουν. Ο τρόπος που έχουν επιλέξει να κερδίσουν τον πόλεμο είναι να βασανίσουν σε τέτοιο βαθμό τον Ιρακινό λαό θυμίζοντας τους ότι σκοπός τους είναι να φύγει ο Σαντάμ (και να μπει κάποιος δικός τους) ώστε οι άνθρωποι για να σταματήσουν το μαρτύριο να τον διώξουν μόνοι τους για να γλιτώσουν. Πώς ήταν με τον στρατό; Που ένας έκανε την μαλακία γελάγαμε όλοι, αλλά όταν την πλήρωναν όλοι μαζί στα καψόνια, τον έδιναν οι υπόλοιποι κανονικά.. (Γιατί "την μαλακία πολλοί αγάπησαν, τον μαλάκα όμως ουδείς"! λόγια αρχαίου, σίγουρα σοφού). Έτσι θέλουν οι Αμερικανοί να τον δώσουν οι Ιρακινοί τον Σαντάμ.. Και με το φιλτράρισμα που κάνουν στα δικά τους τουλάχιστον media θα φανούν και απελευθερωτές όπως επιθυμούν στον λαό τους.

Live αύριο (Πέμπτη) στον αέρα.. Συντονιστείτε για να ακούσετε πώς o hotstation.gr μάζεψε το πρώτο του εξώδικο.. Προφορικά τουλάχιστον, αφού ακόμα δεν το έχουμε πάρει στα χέρια μας.. (Σαν τον Ευαγγελάτο να προλογίζει δελτίο νιώθω..).. Ακόμα, γιατί η Βίσση δεν θέλει κάμερες στις ζωντανές εμφανίσεις της.. Λεπτό προς λεπτό, όπως την κατέγραψε η κάμερα του HotStation.gr η φρικιαστική θυσία από λάτρη του δωδεκαικού θεϊκού συστήματος και οι αντιδράσεις της οικογένειας.. Νεαρός τραβεστί μιλάει με πλάτη στην κάμερα στον Μηνά Λαβάντη, για το πως ετοιμάζεται να παντρευτεί στην Ολλανδία, αφού ύστερα από επιτυχημένη επέμβαση, είναι έγκυος στον 3ο μήνα.. Αυτά και άλλα πολλά, στο ζωντανό πρόγραμμα του HotStation.gr την Πέμπτη το βράδυ στις 11, με τον Μηνά Λαβάντη.. :-Ρ

Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article60.html