Φίλιππος Πλιάτσικας - Τι δεν Έμαθε ο Θεός


Ημερομηνία Κυριακή, 20 Μάρ 2005 @ 09:10
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS«Τι δεν έμαθε ο Θεός». Αυτός είναι ο τίτλος του δεύτερου προσωπικού άλμπουμ του Φίλιππου Πλιάτσικα που περιέχει 12 τραγούδια, την μουσική των οποίων υπογράφει ο ίδιος. Υπογράφει όμως και πολλούς από τους στίχους, ενώ τον έχουν βοηθήσει στιχουργικά και νέοι δημιουργοί όπως η Λήδα Αναστασοπούλου, η Εύη Κοράλη, η Πόλις Κυριακού, ο Γιώργος Μαλαμούσης, η Νάντια Σπηλιωτοπούλου.

Στο CD αυτό θα βρούμε και δύο διασκευές. Το πολύ όμορφο τραγούδι "Θάλασσα" σε μουσική του Θάνου Μικρούτσικου και στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου που έχει ερμηνεύσει η Milva και το τραγούδι των James "Say Something", που προσαρμόστηκε στα ελληνικά με τίτλο "Πες Κάτι".
Υπάρχουν όμως και σημαντικές συμμετοχές, όπως αυτή του Δημήτρη Μητροπάνου, του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, του Διονύση Τσακνή και της Τάνια Νασιμπιάν.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας μας παρουσιάζει ένα δίσκο τον οποίο χαρακτηρίζει ο ηλεκτρονικός ήχος, που συνδυάζεται αρμονικά με ακουστικά όργανα, όπως βιολί, μαντολίνο και ακορντεόν.
Μπορεί λοιπόν οι Πυξ Λαξ να μην υπάρχουν πια, όμως τα μέλη τους μέσα από τις προσωπικές τους δουλειές συνεχίζουν να μας χαρίζουν υπέροχα τραγούδια.

Πηγή: Ελληνικός 92.8 - ΘεσσαλονίκηΤο άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article587.html