Ο Αντώνης Ρέμος και οι φήμες!


Ημερομηνία Τετάρτη, 16 Μάρ 2005 @ 10:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiSΣύμφωνα με πληροφορίες και ο Αντώνης Ρέμος, εμπρός στον δρόμο που χάραξαν οι Χριστόφορος Παπακαλιάτης και Βαλάντης και πολλοί άλλοι, είναι ένας ακόμη που δεν θέλησε να υπηρετήσει την μαμά πατρίδα για λόγους ... υγείας!
Επίσης, φήμες μιλούν για μελλοντική πατρότητα του δημοφιλούς τραγουδιστή αφού λέγεται ότι η αγαπημένη του Ζέτα Μακρυπούλια διανύει τον πρώτο μήνα της εγκυμοσύνης της! .. Με λίγα λόγια, θα γίνει ΚΑΙ σμηνίτης ΚΑΙ μπαμπάς, αν όλα τα παραπάνω αληθεύουν.. Συγκεκριμένα πριν από χρόνια ο διάσημος αοιδός είχε πάρει απαλλαγή από το στρατιωτικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα να μην ντυθεί στα χακί. Η επιτροπή του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης που ελέγχει για τις μαϊμούδες απαλλαγές επανεξέτασε την υπόθεση του δημοφιλούς τραγουδιστή και ζήτησε από τον Αντωνάκη να περάσει ξανά από ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν όντως ισχύει το πρόβλημα που είχε αναφερθεί στην απαλλαγή.

Τώρα ,δεν ενημερώθηκε σχετικά ο Αντωνάκης , δεν έλαβε γνώση του θέματος, πάντως στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης δεν εμφανίστηκε! Γιατί Αντώνη?
Όπως και να έχει ,σύμφωνα πάντα με πληροφορίες ,ο γνωστός τραγουδιστής εκτός απρόοπτου θα υπηρετήσει τελικά την μαμά πατρίδα τον Μάιο στην αεροπορία!

Οργιάζουν τον τελευταίο καιρό τα δημοσιεύματα που θέλουν την ηθοποιό και εδώ και αρκετά σεβαστό χρονικό διάστημα επίσημη αγαπημένη του Αντώνη Ρέμου, Ζέτα Μακρυπούλια, να διανύει τον πρώτο μήνα της εγκυμοσύνης της! Αλήθεια ή ψέματα? Οι μόνοι που σίγουρα μπορούν να μας λύσουν το τεράστιο αινιγματικό που έχουμε πάνω από το κεφάλι μας όταν διαβάσαμε την σχετική είδηση, είναι ο δημοφιλής τραγουδιστής και η γλυκύτατη ηθοποιός.

Από την άλλη πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να δουν το διάσημο ζευγάρι να ενώνεται με τα δεσμά του γάμου καθώς μετρούν αρκετά χρόνια σχέσης μαζί και είναι και οι δυο επιτυχημένοι ο καθένας στο χώρο του. Αν και οι κακές γλώσσες έσπευσαν να πουν ότι η Ζέτα έγινε ιδιαίτερα γνωστή μετά την σχέση της με τον διάσημο αοιδό, πράγμα που η ίδια αρνείται πεισματικά και κατά καιρούς έχει δηλώσει πως δεν θέλει να την ξέρουν ως το "κορίτσι του Ρέμου", και για αυτόν τον λόγο έχει βαλθεί να μας αποδείξει την αξία της.


Πηγή: Ελληνικός 92.8 (Θεσσαλονίκη)

Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article582.html