Επερχόμενος πόλεμος


Ημερομηνία Τρίτη, 18 Μάρ 2003 @ 09:30
Θέμα/Κατηγορία Σημείωμα του εκδότη

Αποστολέας LavantiSσκεφτείτε το πόσο εύκολα θα δέχονταν να "πολεμήσουν" με μια γειτονική χώρα.. Που αν γουστάρει τους βομβαρδίζει και το "μαγαζάκι"..

Ένας μήνας πέρασε από το τελευταίο update των νέων μας εδώ..! Όλα βαίνουν καλύτερα, όπως φαίνεται, εκτός από τον κόσμο, που πάμε για πόλεμο.. Σκεφτείτε τους Αμερικανούς ή τους Άγγλους που αποφασίζουν (εύκολα ή δύσκολα) να μπουν σε "εμπόλεμη κατάσταση" με το Ιράκ. Όπου αυτοί ελέγχουν τις πιθανές "απώλειες" τους.. Πόσα αεροσκάφη, πόσα καράβια, πόσους φαντάρους θα στείλουν.. Και σκεφτείτε το πόσο εύκολα θα δέχονταν να "πολεμήσουν" με μια γειτονική χώρα.. Που αν γουστάρει τους βομβαρδίζει και το "μαγαζάκι".. Τρωει και καμιά 500αριά αμάχους να περάσει η ώρα.. Πόσο πιο εύκολα θα το αποφάσιζαν άραγε; Αν το "Σαντάμ, πολεμάμε;" (κατά το "παιδάκι παίζουμε;") ήταν επί ίσοις όροις και όχι, να "έρθω σπίτι σου να στο σκίσω"..; Τέλος πάντων.. Έτσι, κι εγώ κάνω πολέμους.. Αμέ!

Έτυχε χθες να πετύχω στο κρατικό κανάλι την "εκπομπή που ασφυκτιά να αναγνωριστεί", τον "Θέμο Αναστασιάδη του κρατικού καναλιού σε sports orientation".. Οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν καλή.. Για δύο λόγους.. Πρώτον, γιατί είχε δουλευτεί, τόσο μάλιστα που έκανε κοιλιά από την ταχύτητα ροής για να προλάβουν να βγάλουν τα θέματα, αλλά και για τον βασικότερο λόγο, συμπαρουσίαζε η Αφροδίτη Σημίτη.. Βέβαια, το πως κολλάει σε αθλητική εκπομπή, όταν και κατά την εξέλιξη της εκπομπής μας αφήνει την απορία "τελικά, ξέρει από ποδόσφαιρο, ή όχι;" δεν το κατανόησα.. Αλλά οι αδυναμίες - αδυναμίες..! "Δεν αντέχεται το 50 - 50" ο τίτλος κάθε Δευτέρα βράδυ η μετάδοση της, μετά το δελτίο ειδήσεων. Έχετε το νου σας.. Γιατί αν δεν την δείτε εγκαίρως, κι αν δεν τους κάνουν πρόταση για άλλο ιδιωτικό κανάλι, δεν το βλέπω να συνεχίζεται για πολύ.. Όχι γιατί θα την κόψουν οι στενοκέφαλοι της Αγ. Παρασκευής, αλλά γιατί οι συντελεστές φαίνεται ότι αυτόν τον σκοπό έχουν.. "Κάποιος να με ανακαλύψει ρε αδελφέ! Έχω πλάκα και δουλεύω!"

Ζωντανό, μην το γρουσουζέψω, την Παρασκευή το βραδάκι, πρώτα ο Θεός.. Όπως όμως θα διαπιστώνετε, οι παραγγελιές σας μπαίνουν κανονικά στην ροή του προγράμματος καθώς και νέα κομμάτια στο playlist μας. Αγγέλακας από το "ο Χαμένος τα παίρνει όλα" όπου πρωταγωνιστεί, Έλλη Πασπαλά σε δύο νέα τραγούδια, Θεοδοσία Τσάτσου, και άλλα πολλά..! Κι από ακροαματικότητα καλά τα πάμε, κι ευχαριστούμε πολύ.. Τώρα που τα πολλά προβλήματα αντιμετωπίστηκαν, οι διακοπές μειώθηκαν, μια χαρά νιώθω! Φιλάκια σας πολλά και καλή συνέχεια στην εβδομάδα σας!

Peace!!!


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article58.html