Αγ. Βαλεντίνου & οίκοι ανοχής


Ημερομηνία Παρασκευή, 14 Φεβ 2003 @ 09:27
Θέμα/Κατηγορία Σημείωμα του εκδότη

Αποστολέας LavantiSΠαραμονή του Αγ. Βαλεντίνου σήμερα και σίγουρα τρέμετε από αγωνία για το αν θα σας θυμηθεί το ταίρι σας (όσοι έχετε) και για το αν θα αποκαλυφθούν χιλιάδες ανώνυμοι φανατικοί θαυμαστές (για όσες - όσους στερούνται ταιριού).

Παραμονή του Αγ. Βαλεντίνου σήμερα και σίγουρα τρέμετε από αγωνία για το αν θα σας θυμηθεί το ταίρι σας (όσοι έχετε) και για το αν θα αποκαλυφθούν χιλιάδες ανώνυμοι φανατικοί θαυμαστές (για όσες - όσους στερούνται ταιριού). Το ποιο πιθανό είναι ότι δεν θα γίνει ούτε αυτό, κι αν γίνει μάλλον θα είστε γυναίκα, και θα σας στην πέσει αυτός που μήνες τώρα κάτι είχατε υποψιαστεί αλλά ευχόσασταν να κάνετε λάθος και θα σας χαλάσει όλη την μέρα PLUS το Σαββατοκύριακο..!

Τα νέα μας; Τίποτα το φοβερό.. Ή πολλά.. Εξαρτάται πως το βλέπει κανείς.. Το σημαντικό είναι ότι σήμερα Πέμπτη δεν έχει live.. Βλέπετε μεταφέρθηκε το studio του HotStation.gr σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, και ενώ ο ΟΤΕ περηφανεύεται για την ταχύτητα απόκρισης και εξυπηρέτησης του (στη περίπτωση μας είχε ορκιστεί για 3 μέρες) ξαφνικά αποφάσισε ότι στην περιοχή των Μελισσίων (όπου μετακομίσαμε, σε ένα καταπληκτικό ιδιόκτητο ραδιομέγαρο, με όλες τις σύγχρονες μοντέρνες παροχές που ένας σταθμός χρειάζεται, ή είναι καλό να διαθέτει) δεν έχουν κυκλώματα διαθέσιμα.. Και "πάρτε την άλλη εβδομάδα να δούμε".. Τι σόι "μαγαζάκι" είναι αυτό; OteShop όνομα και πράγμα; Ο μπακάλης της (προηγούμενης) γειτονιάς μου, ήταν επίσης εβραίος στις τιμές, αλλά τουλάχιστον τον έβρισκες από τις 7 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα ανοιχτό, είχε τα πάντα, κι ότι δεν είχε το έφερνε σε μία μέρα. Κι η πλάκα είναι όταν κάνεις την παραγγελία είναι μέσα στην χαρά και την οργάνωση (το ανέκδοτο με τον "οργανωμένο" οίκο ανοχής το ξέρετε;) Και σου λένε και ότι σε 3 εργάσιμες είσαι ΟΚ για να έρθει ο τεχνικός να τερματίσει τα άκρα.. Το ανέκδοτο με την οργάνωση λεει τα εξής..
Πάει ένας (προτιθέμενος να γίνει) πελάτης σε έναν οίκο ανοχής.. Του ανοίγουν ειδικοί υπάλληλοι, τον καλωσορίζουν, τον οδηγούν στην reception, και αφού συμπληρώσει 3-4-5-6-7 έγγραφα - φόρμες - web φόρμες, απαντήσει και σε περίεργα ερωτηματολόγια, τον οδηγούν σε έναν άλλον χώρο αναμονής.. Περιμένει ο τύπος (συνηθισμένος από τα κλασσικά μαγαζιά του χώρου) να βγει η τύπισσα.. Βγαίνει μετά από αρκετή ώρα ένας πολύ managerial τύπος..
Τον χαιρετά με όλη την ευγένεια και τους τύπους (εδώ ο ΟΤΕ διαφοροποιείται) και αφού συστηθεί τον ρωτά αν προτιμά ξανθιά, κοκκινομάλλα ή μελαχρινή κοπέλα..! Ξαφνιάζεται και ενθουσιάζεται ο δικός μας με τις επιλογές.. Κάνει την δική του, και ο κουστουμαρισμένος κύριος τον οδηγεί από μια πόρτα σε ένα άλλο δωμάτιο και του ζητά να περιμένει εκεί.
Μετά από ΧΧ λεπτά αναμονής, εμφανίζεται μια κυρία με ωραίο ταγιεράκι, προσεγμένο μακιγιάζ, και αυστηρό επαγγελματικό χαμόγελο. Πάει να χαρεί ο δικός μας (είχε και ένα παλιότερο φετίχ για την διευθύντρια του) αλλά του κάκου.. Συστήνεται ως στέλεχος της "επιχείρησης" η δικιά σου, και αφού του αναλύει κάποια διαδικαστικά του κάνει μια ερώτηση, εξηγώντας του ότι όλα αυτά γίνονται για το καλύτερο δυνατό customers' satisfaction rate και άρα για το καλό του. "αδύνατη - αθλητική - κανονική - καμπυλάτη ή γεματούλα την προτιμάτε;" Κολλάει πάλι για λίγο εντυπωσιασμένος, και διαλέγει πάλι κάτι.
Να μην σας τα πολύ λεω, αυτό τράβηξε κανένα δίωρο - τρίωρο ακόμα, ο τύπος είχε αρχίσει να ξεχνάει και πως γίνεται η όλη φάση, και αφού έκανε να διαμαρτυρηθεί στον τελευταίο executive εκείνος τον διαβεβαίωσε οτι η διαδικασία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί..
Παίρνει τα πάνω του ο δικός μας, και ανοίγει την επόμενη πόρτα. Τελευταία ερώτηση του λένε... "Έχουμε 24 πιθανά χρώματα για νύχια ποδιών και χεριών, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και το φυσικό, παρακαλώ μελετήστε προσεκτικά το δειγματολόγιο και κάντε την επιλογή σας"..
Διαλέγει εκεί κάτι στην τύχη, του βάζουν χέρι ("Δεν δεχόμαστε βιαστικές επιλογές, γιατί δεν θέλουμε ο πελάτης να στερηθεί την συνείδηση στην απόλυτη επιλογή που του παρέχουμε" και κάτι τέτοια ακαταλαβίστικα) και όταν πέρασε κανά τέταρτο που έδειχνε να είναι αρκετός χρόνος για αυτούς, τους υτοδεικνύει πάλι το ίδιο χρώμα.. "Υπέροχα", του λεει το στέλεχος, "μόλις ολοκληρώθηκε η πλήρης περιγραφή του profile που αρμόζει στα απόλυτα προσωπικά σας γούστα.
Παρακαλώ, περάστε από αυτήν την πόρτα". Και τον συνοδεύει σε μία από τις 4 πόρτες που υπήρχαν μπροστά του. Μόλις την ανοίγει ο δικός μας, βλέπει τον δρόμο, νύχτα πλέον έξω, και λίγο πιο κάτω, την είσοδο από την οποία είχε μπει πριν 5-6 ώρες..

-"Μα αυτή είναι η έξοδος!!;!"

-"Πράγματι", απαντά με αυτάρεσκο χαμόγελο ο υπάλληλος..

-"Και η κοπέλα που διάλεξα; Τι θα γίνει; Οίκος ανοχής δεν είναι εδώ;" διαμαρτύρεται ο δικός μας..

-"Φυσικά κύριε μου! Και από τους διασημότερους μάλιστα.. Βέβαια.... γυναίκες μπορεί να μην έχουμε, αλλά λόγω οργάνωσης όμως είμαστε οι καλύτεροι!!"


Καλά... Φτάνει τόσο για σήμερα.. Με κούρασε το ανέκδοτο.. Οι συγκρίσεις με οργανισμούς που αναλαμβάνουν να διατηρήσουν (τουλάχιστον τις τηλεπικοινωνίες) στο επίπεδο που αρμόζει για να παραμείνουν τα Βαλκάνια - Βαλκάνια είναι πολλές και μπορείτε να τις κάνετε και μόνοι σας..! Μέχρι νεωτέρου, και μέχρι να έρθει ο χοντρέμπορας του ΟΤΕ και στο κέντρο τους στα Μελίσσια (ίσως έχει τραβήγματα με τον ΟΣΦΠ) παραμένουμε σε απόσταση.. Οι αφιερώσεις σας πάντως έχουν ανέβει και παίζουν σε rotation καθημερινά!


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article57.html