Τα δρώμενα της Πέμπτης


Ημερομηνία Παρασκευή, 13 Δεκ 2002 @ 13:30
Θέμα/Κατηγορία Σημείωμα του εκδότη

Αποστολέας LavantiS(...)το ένιωσα σαν να έπεσαν όλες μαζί στην κεφάλα μου). Να τρέχεις και να μην φτάνεις! Αλλά, παρουσιάζοντας άλλη μια φορά, μαζοχιστικές τάσεις, το 'φχαριστήθηκα!...

Κρυώσατε; Εμ, να καταλάβετε χειμώνα δεν θέλατε; τώρα τι γκρινιάζετε; Ή είστε τόσο ξεφτέρια που τον καταλάβατε αμέσως και τώρα θέλετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας με κάτι διαφορετικό; Όπως πχ πώς να νιώθουν οι Αυστραλοί που κάνουν κάθε χρόνο Χριστούγεννα στις παραλίες; Ε, λοιπόν ΟΧΙ! Θα τον φάτε τον χειμώνα στη μάπα, να τον εμπεδώσετε..! Και προσέξτε γιατί είναι SOS και "πέφτει"..

Τις τελευταίες μέρες μας έχετε ..γκρινιάξει για προβλήματα στην ακρόαση του σταθμού, με διακοπές και buffering.. Το checkαραμε και έχετε δίκιο! Ζητάμε (ταπεινά) συγνώμη! Από ότι διαπιστώσαμε το πρόβλημα εντοπίζεται στον server που (με το αζημίωτο) φιλοξενεί και μεταδίδει το πρόγραμμά μας. Είμαστε σε επαφή με τους εκεί διαχειριστές και προσπαθούμε να βρούμε μια λύση και σύντομα. Εσείς συνεχίστε να επιμένετε, αν το αντέχει η υπομονή σας! Μπορείτε ακόμα να τους κάνετε αισθητή την παρουσία σας και την συμπάθεια σας για τούτο τον "πτωχό πλην τίμιο" σταθμό επισκεπτόμενοι το site τους και επιλέγοντας τον HotStation.gr σαν τον αγαπημένο σας σταθμό. Η μόνη ταλαιπωρία για το τελευταίο είναι ότι πρέπει να περάσετε από μια βαρετή διαδικασία δωρεάν εγγραφής.

Αυτό που παίζει στα ηχεία σας είναι η Τουρκική άποψη του γνωστού και ιδιαιτέρως ευρωπαϊκού Jingle Bells (τρίγωνα-κάλαντα). Το βρίσκω ιδιαιτέρως επίκαιρο, όχι μόνο λόγω Χριστουγέννων αλλά και ως τρανή απόδειξη για το Ευρωπαϊκό προφίλ της Τουρκίας. Αλλά βέβαια!!! Δεν τα βλέπουν αυτά οι άδικοι εταίροι μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και κολλάνε σε κάτι χαζές λεπτομέρειες όπως οι δημοκρατικές διαδικασίες της Τουρκίας, τα ανθρώπινα δικαιώματα, και τον πληθωρισμό που είναι τουλάχιστον τριψήφιος. Για αυτό εμείς θεωρούμε χρέος μας να προωθούμε τέτοια documentα, γροθιά στο μαχαίρι της παραπληροφόρησης και της προπαγάνδας των κακών Ευρωπαίων ενάντια στην καλή Τουρκία.. Αλλά βέβαια..! Κακόπιστοι άνθρωποι! Ακόμα και όταν ο πλέον δίκαιος και αντικειμενικός λαός, οι ίδιοι οι Αμερικάνοι μας λένε τι καλό θα μας κάνει να τους χώσουμε στην ΕΟΚ, (ή μάλλον τι κακό δεν θα μας κάνει-κάνουν)! Αααα, περαστικά στον κ. Ντενκτάς (πάλι)..

Την Δευτέρα που μας πέρασε είχαμε τη χαρά να βρεθούμε εκτάκτως ζωντανά στον αέρα, με ένα ακόμα 80s revenge. Την εκπομπή που μας βοηθά, όσο τίποτα άλλο στο κόσμο, να παλλιμπαιδίσουμε, να θυμηθούμε τα νιάτα και την εφηβεία μας, τα πρώτα μας σπυράκια, τις ατελείωτες ώρες προσεκτικού σχεδιασμού προσέγγισης του αντιθέτου φύλου, κλπ.. (καλά, τώρα που το βλέπω γραμμένο, μου φαίνεται ότι είναι πολύ μαζοχιστική εκπομπή και ακόμα πιο μαζοχιστική η ακρόαση της). Περιέργως, περάσαμε πολύ καλά! Και βγήκαμε υγιείς! Νου και σώματι.. Ευχαριστίες στην Ντένια, τον Νώντα, τον Νίκο, την "Πατούσα", και τους λοιπούς φίλους. Το ζητήσατε και για αυτό και δεσμευόμαστε να επαναληφθεί σύντομα..

Η χθεσινή εκπομπή πάλι... ...μια απόλαυση.. Η χαρά του DJ! Όρεξη να έχεις να βάζεις τραγουδάκια.. Καταρρακτωδώς έπεφταν οι παραγγελιές, η μία μετά την άλλη (μη σας πω, ότι το ένιωσα σαν να έπεσαν όλες μαζί στην κεφάλα μου). Να τρέχεις και να μην φτάνεις! Αλλά, παρουσιάζοντας άλλη μια φορά, μαζοχιστικές τάσεις, το 'φχαριστήθηκα! Μάλιστα, πρέπει να τονίσω και το διεθνές πρόσωπο του σταθμού που προβλήθηκε, αφού πλάκωσε το Παρίσι και το Λονδίνο, μαζί με όλους τους γνωστούς και μη εξαιρετέους φίλους του Live της Πέμπτης. Επίσης, σκεφτόμαστε σοβαρά, να αποδεχτούμε και επίσημα τον τίτλο του Bath University Official Webradio, αλλά εγώ είμαι αυτός που ασκεί βέτο σε μια τέτοια απόφαση του ΔΣ του σταθμού, αφού απαιτώ ως όρο να ανακηρυχθώ Sir LavantiS από την βασίλισσα. Λίγο το έχεις; Έχει χαιρετίσει ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΤΟΝΑ!!!

Ωωωω, ρε γλέντια και ορέξεις.. 3 σελίδες editorial μου προέκυψε.. Κι αν σκεφτείς ότι τα γράφω 5:30 το πρωί, αμέσως μετά την εκπομπή, χαρά στο κουράγιο μου.. Αλλά πρέπει γιατί οφείλω ευχαριστίες για την παρουσία τους στις εκπομπές μας σε όοοοοοοοοολους τους φοιτητές από Αγγλία που μας στηρίζουν τόσο πολύ, ειδικά σε Bath, Manchester, ακόμα και εκτός UK, στη Μόσχα και το Michigan, Μια στάση και στα νέα ονόματα που εμφανίζονται στο κομμάτι των on line αφιερώσεων. Martelod, Marie, Peewee, Pierre, Stephanie, Νίκο, Κώστα, Joe Anna, mamma duck, Yurgos, Yannis, και φυσικά στον Βασίλη, έναν πολύ καλό φίλο και συνάδελφο από τα χρόνια της "...πειρατείας" στο ράδιο, που ξαναβρεθήκαμε από εδώ.. Τέλος, είμαι ευγνώμων σε όσους φίλους και φίλες, επικοινωνούν μαζί μας μέσω email για να μας κάνουν τις προτάσεις τους, τις παρατηρήσεις τους, αναφέρουν προβλήματα, με τελικό σκοπό να βελτιώσουμε παρέα τον HotStation.gr. Να κάνουμε καλύτερο το Ελληνικό εναλλακτικό ραδιόφωνο στο Internet για να περνάμε όλοι μας καλύτερα! Να 'στε καλά Τίνα από Κύπρο, Σεραφείμ - Essex.

Το Σαββατοκύριακο έχουμε "Φασόλια για 2"! Ξεκινάμε Παρασκευή βράδυ και τελειώνουμε αργά το βράδυ της Κυριακής. Παρέα φυσικά με την γνωστή καλή ελληνική μουσική που σας έχουμε συνηθίσει (ψωνάαααααρα που είμαι, εεε;) Προσέξτε λίγο σήμερα, Παρασκευή και 13, για να έχουμε όλοι ένα πολύ καλό Σαββατοκύριακο!

Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article52.html