Η Βανδή, η Βίσση κι η Ανέτ!


Ημερομηνία Κυριακή, 16 Ιαν 2005 @ 06:00
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiSΗ Δέσποινα Βανδή "περνά δύσκολες ώρες"... Η Άννα Βίσση κι ο Νίκος Κάρβέλας τσακώνονται με την δισκογραφική τους! Και τέλος, η Ανέτ του Fame Story "φτύνει" την Heaven για τα μάτια ενός ιού (και φανερώνει τους πραγματικούς λόγους που έφυγε από τη Μουσική Ακαδημία)..

Διαβάστε, τα τελευταία (κίτρινα) νέα, εδώ!Anna Vissi - Live

Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορoυν τον τελευταίο καιρό, στα «μαχαίρια» με τη Sony Music βρίσκονται η Aννα Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα. Λόγος για τον μεγάλο καβγά με την εταιρία τους είναι το κατά πόσο το τελευταίο live της Βίσση, μετράει ως «δίσκος» στο συμβόλαιο της σούπερ σταρ ή όχι...

Η Heaven και ο Γιώργος Λεβέντης λοιπόν, έχουν μπει στο «κυνήγι» της Βίσση και εάν φυσικά υπογράψει κάποια στιγμή στην εταιρία, τα καινούργια τραγούδια της θα τα γράψει φυσικά ο Φοίβος. Κατά πόσο αυτό θα αποδειχτεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή όχι, ο πανδαμάτωρ χρόνος θα μας το αποδείξει.


Despina Vandi - Ante Geia

Ακολουθεί το παράπονο διαδικτυακού συντάκτη - ευτυχώς όχι δικού μας - που επέλεξε την κ. Βανδή ως Χριστουγεννιάτικη διασκέδαση
Ανήμερα των Χριστουγέννων, το Rex δεν ήταν ασφυκτικά γεμάτο. Ηταν μια πολύ χλιαρή βραδιά και σίγουρα δεν έδειχνε ως το μαγαζί μιας μεγάλης σταρ που επέστρεψε στις πίστες μετά από απουσία ενός έτους... Επίσης, οι μετρ θα πρέπει να προσέξουν λίγο το υφάκι τους αφού δεν τους χρωστάμε, απεναντίας, τα λεφτά μας τους δίνουμε και αφορολόγητα τις πιο πολλές φορές... Πάνω από δέκα παρεές δημιούργησαν θέμα, επειδή είχαν κλείσει τραπέζι για οκτώ άτομα και οι «έξυπνοι» του μαγαζιού, τους είχαν δώσει τραπέζι για έξι και δυο καρέκλες στο διάδρομο. Τι να σου κάνει μετά και η Βανδή;

Τώρα όλοι στο REX τρέμουν τον εν λόγω δημοσιογράφο, ο οποίος φιλοδοξεί να πιει και να φάει δωρέαν στην επόμενη επίσκεψη.. Το γνωστό νταβατζιλίκι των δημοσιογράφων.. Αλλά, όπως ήταν παλιά με τους 'προέδρους', αν πετάξεις πια πέτρα, ή σκύλο θα χτυπήσεις, ή δημοσιογράφο..


Annete Artani - Staying alive

Η Αννέτ του Fame Story (το Αρτάνι μπορεί να μη σας λέει και πολλά) τελικά δεν έκανε το χατήρι στην Heaven και υπέγραψε με τον Μίλτο Καρατζά και την Virus. Δικαίωσε έτσι, ίσως άθελά της, όσους διέδιδαν ότι ο λόγος αποχώρησης της απ' την ακαδημία δεν ήταν άλλος απ' την διαφωνία που προέκυψε με την Heaven που της ζητούσε να υπογράψει συμβόλαιο «εδώ και τώρα».

Ακούγεται δε ότι η τραγουδίστρια συναντήθηκε με τον Ηλία Ψινάκη και τους συνεργάτες του που δεν πείστηκαν όμως για τις προοπτικές της και τελικά η συνεργασία δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.


Πηγές:
Juke-box.gr, eone.gr, medianews.gr


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article496.html