Εβδομάδα Ποδοσφαίρου


Ημερομηνία Τρίτη, 22 Οκτ 2002 @ 13:15
Θέμα/Κατηγορία Σημείωμα του εκδότη

Αποστολέας LavantiS



Έρχεται απόψε η Manchester United στην Αθήνα και το αεροδρόμιο στα Σπάτα ετοιμάζει υποδοχή με το σήμα της ομάδας στις οθόνες ...

Καλησπέρα! Έρχεται απόψε η Manchester United στην Αθήνα και το αεροδρόμιο στα Σπάτα ετοιμάζει υποδοχή με το σήμα της ομάδας στις οθόνες στην παραλαβή αποσκευών. Επίσης, υπάρχει μια σύγχυση για το λόγο που εκτός από την Manchester στις οθόνες της πτήσης τους εμφανίζεται και το σήμα του Ολυμπιακού. Έχει πολιτογραφηθεί ο Ελευθέριος Βενιζέλος ως μέλος της Θύρας 7; Ας ελπίζουμε ότι ο Ολυμπιακός εκτός από χαζά τεχνάσματα στο αεροδρόμιο, έχει και ομάδα ικανή να αντιμετωπίσει τους κόκκινους διαβόλους και να φέρει ένα θετικό (για τα ρεαλιστικά δεδομένα) αποτέλεσμα.

Πολύ κόσμος από Βέλγιο τελευταία.. Τους περιμένουμε και στο ζωντανό την Πέμπτη το βράδυ.. Τους χαιρετισμούς μας επίσης στην Κρήτη, στους φοιτητές μας στην Αγγλία, στην Κύπρο, Αυστραλία, Καλιφόρνια και ολούθε γενικότερα..

Τελείωσε και η κωμωδία με τις εκλογές.. Τα κεφάλια μέσα τώρα και δυστυχώς ο απερχόμενος δήμαρχος από κάθε πόλη, θα πρέπει να καθαρίσει τα καραγκιοζιλίκια που έκανε ο επερχόμενος και οι υπόλοιπο μνηστήρες του κάθε δήμου. Μέσα στην αφίσα και το φειγ-βολάν.. Για να μην μιλήσω για τους χώρους γύρω από κάθε εκλογικό κέντρο. Έπρεπε να χωθούν να το κάνουν οι ίδιοι, να δείξουν την καλή τους διάθεση για τον δήμο που τόσο πάλεψαν να βελτιώσουν με την δημαρχία τους.

Η κίνηση στην πρωτεύουσα γίνεται ολοένα χειρότερα ή μου φαίνεται...; Μόνες εκλάμψεις ανθρωπίνων στιγμών στους δρόμους ήταν οι δύο μετά-εκλογικές Δευτέρες. Αλλά πέρασαν κι αυτές..

Θέλετε να χαλαρώσετε; Τι θα λέγατε για ένα γκρουπ ακροβατών να ίπταται και να αιωρείται πάνω από τα κεφάλια σας, ενώ εσείς να βρίσκεστε κάτω από το δίχτυ ασφαλείας και να παρακολουθείτε ξαπλωμένοι σε σαιζ-λονγκ ενώ μια ορχήστρα εγχόρδων θα συμπληρώνει μουσικά το θέαμα..; kayiassine από το les arts sauts λέγεται στο Άλσος στρατού στο Γουδί θα βρίσκεται, και ξεκινάει την 1η Νοεμβρίου και θα συμβαίνει για 10 παραστάσεις. Οι τιμές είναι 35 Ευρώ για καθημερινές και 45 τα Σαββατοκύριακα. Δείτε εδώ κάποιες φώτο..

Ο Βασίλης Λάσκος έφυγε από την φάρμα (ακούσαμε) και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι.. Το ίδιο και οι μύγες της φάρμας.. Νομίζω και τα ...κακάκια της αγελάδας.

Καλή όρεξη και καλή μας εβδομάδα! (επίσης καλή επιτυχία σε ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ)





Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article48.html