Ραδιοφωνικά και άλλα..


Ημερομηνία Πέμπτη, 17 Οκτ 2002 @ 12:58
Θέμα/Κατηγορία Σημείωμα του εκδότη

Αποστολέας LavantiS...Το επιθετικό ραδιόφωνο πάντα είχε φίλους.. Κυρίως από πλευράς παραγωγής γιατί από ακροατές δεν το πολυβλέπω πια..

Γεια χαρά νταν!

Έχετε πεθάνει στην αγωνία για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών / νομαρχιακών εκλογών; Φωνάζετε και τους φίλους σας στο σπίτι και παραγγέλνετε και πίτσες για να δείτε αποτελέσματα; Αναβάλατε 3 ταξίδια στο Μπαλί για να δείτε τις εκλογές (και χάσατε και την βόμβα) ;

Τι να σας σχολιάσουμε πρώτο; Τηλεόραση ή ραδιόφωνο; Πάμε στο δεύτερο, που είναι και το hobby μας!

Το επιθετικό ραδιόφωνο πάντα είχε φίλους.. Κυρίως από πλευράς παραγωγής γιατί από ακροατές δεν το πολυβλέπω πια.. Άκουγα σήμερα τον κ. Μιχαηλίδη στον Σταθμό (101.3) και είναι το updated version της παλιάς καλής (;;;) συνταγής.. Με δόση κουλτούρας, ρομαντισμού, λογοτεχνίας και ποίησης σχολιάζει ΟΛΑ, τα κακώς κείμενα (η έννοια της προηγούμενης φράσης, είναι τα κακώς κείμενα που κατ΄ αυτόν είναι ΟΛΑ) και κερδίζει την καρδιά και το μυαλό κάτι σιτεμένων αριστερών γυναικών, αυτών που μέχρι και τα 40 τους πριν 10-15 χρόνια κυκλοφορούσαν με τα χαϊμαλιά και τα σανδάλια (ίσως και το ταγάρι) μέχρι που (επιτέλους για αυτές) τους δόθηκε το δίλημμα για οικογένεια ή αγώνα και χίπικη ζωή. Και φυσικά επέλεξαν την κουζίνα, τον νιπτήρα, την ανοργασμική συζυγική υποχρέωση και εκτέλεση της, και η μόνη τους λύτρωση στις 8 το πρωί που σηκώνονται να ετοιμάσουν τα παιδιά για το σχολείο και το φαγητό για το μεσημέρι και αναπολούν τα όνειρα που είχαν παλιά, την αλλαγή που θα έκαναν στον κόσμο, το πόσο διαφορετικά θα ήταν αν όλα ήταν διαφορετικά (!!!), το πως οι σοφότεροι άνθρωποι, από σεμνότητα και μόνο μένουν κρυμμένοι και συμβιβασμένοι πίσω από ένα μικρόφωνο καταγγέλλοντας τα πάντα, μην κάνοντας τίποτα, αναπολώντας το παρελθόν, εξαπολύοντας ύβρεις δεξιά και αριστερά.

Τηλεόραση βαριέμαι να σας σχολιάσω…

Πιο βαρετή / εκνευριστική διαφήμιση:

TV: Γιαούρτια Complet.. Η μαμά τρομερά περήφανη για την πηχτή βλακεία της κόρης “…σκαρφίζεται” το …”κορυφαίο” αστείο όταν η πιτσιρίκα χώνει το γιαούρτι στο απόλυτο καλλιτέχνημα γλυπτό τρύπιο σαμάρι της μητέρας της..

Ράδιο: Η εκνευριστικότατη φωνή που ουρλιάζει «επιτέλους εεεεερχομαιιι Λοοοονδίιιιιιινοοοοο» που σε κάνει να νιώθεις τύψεις για το πόσο θετικά βλέπεις πλέον τα αεροπορικά δυστυχήματα ή τις αεροπειρατείες και τρομοκρατικές ενέργειες..

Απόψε θα τα πούμε ζωντανά στις 10 το βράδυ (ώρα Αθήνας) για να στείλουμε μήνυμα...Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article45.html