Παύλος Παυλίδης (ex-Ξύλινα Σπαθιά)


Ημερομηνία Τετάρτη, 13 Οκτ 2004 @ 11:00
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiSΗ έκπληξη της χρονιάς που διανύουμε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η προσωπική δισκογραφική δουλειά του Παύλου Παυλίδη τραγουδιστή, συνθέτη, στιχουργό και ψυχή του δημοφιλούς ελληνικού rock συγκροτήματος «Τα Ξύλινα Σπαθιά», με τίτλο "Αφού λοιπόν ξεχάστηκα".Το γεγονός της διάλυσης του συγκροτήματος μπορεί να μας στεναχωρεί, αλλά η προσωπική δουλεία του Παύλου δίνει μια νέα ελπίδα για κάτι διαφορετικό στο μέλλον. Ηχητικά το άλμπουμ στηρίζεται σε κλασικές φόρμες, ενορχηστρωμένα όλα τα τραγούδια του με ακουστικά όργανα. Σε πρώτο επίπεδο ο ήχος του φαντάζει απλός αλλά όχι απλοϊκός. Σε μια πιο προσεκτική ακρόαση διαπιστώνουμε την ευρηματικότητα του καλλιτέχνη. Οι στίχοι και οι μελωδικές γραμμές θέλουν να μας ταξιδέψουνε σε ένα φανταστικό και ταυτόχρονα γήινο κόσμο, που έχει να κάνει με τις προσωπικές σκέψεις και βιώματα του.

Αυτήν ακριβώς την προσωπική και αισθαντική δουλειά του, θα παρουσιάσει στο Gagarin 205 Live Music Space ο Παύλος Παυλίδης, το Σάββατο, 16 Οκτωβρίου.

Εμφανίζεται με την πενταμελή μπάντα του b-moovies ( πρόκειται για εξαιρετικούς μουσικούς της ελληνικής ροκ σκηνής ) σε ένα πρόγραμμα διάρκειας δύο και παραπάνω ωρών . Πέρα από τις μελωδικές μπαλάντες αυτού του δίσκου παρουσιάζει κάποια από τα νέα του τραγούδια που θα περιλαμβάνονται στον αμέσως επόμενο δίσκο του καθώς κάποια αγαπημένα του τραγούδια από τα « Ξύλινα Σπαθιά» με τρόπο εντελώς ξεχωριστό.

Πληροφορίες: 16 Οκτωβρίου, στις 21.30, στο Gagarin 205 Live Music Space: Λιοσίων 205, Αθήνα, τηλ. 210-8547600. Τιμή εισιτηρίου (προπώληση): € 15,00. Εισιτήρια προπωλούνται στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42, εντός Στοάς) και στο ταμείο του Gagarin 205 Live Music Space.

Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article412.html