Προκήρυξη!!!


Ημερομηνία Πέμπτη, 18 Ιούλ 2002 @ 12:44
Θέμα/Κατηγορία Σημείωμα του εκδότη

Αποστολέας LavantiSΘέλουμε να διαψεύσουμε τα σενάρια ότι πίσω από το "ψευδώνυμο" Μηνάς Λαβάντης κρύβεται ο Μιχάλης (Μισέλ) Γιωτόπουλος, ή "Αλέκος Οικονόμου", ή Στάθης Τανάλιας, η Μπάμπης ο Σουγιάς.

Θέλουμε να διαψεύσουμε τα σενάρια ότι πίσω από το "ψευδώνυμο" Μηνάς Λαβάντης κρύβεται ο Μιχάλης (Μισέλ) Γιωτόπουλος, ή "Αλέκος Οικονόμου", ή Στάθης Τανάλιας, η Μπάμπης ο Σουγιάς. Όλα τα σχόλια που υπήρξαν στον έντυπο τύπο για την μη ενημέρωση του site επί 14 μέρες από τον Μηνά Λαβάντη, καθώς ο τελευταίος βρίσκεται σε επαρχιακή πόλη της Βόριο-ανατολικής Ελλάδας, καθώς προσπαθεί να διαφύγει στο εξωτερικό για να αποφύγει την σύλληψη, κρίνονται ως αβάσιμες και μάλλον συκοφαντικές. Αδιαμφισβήτητη απόδειξη για το παραπάνω είναι η σημερινή προκήρυξη που συνέταξε και υπογράφει ο ίδιος, από τα κεντρικό γραφείο - γιάφκα της Αθήνας (και ουχί του Βύρωνα ή του Παγκρατίου ή των Λειψών).

Ο λόγος της μακράς απουσίας του ιδρυτή και ηγετικού στελέχους του HotStation.gr από το προσκήνιο της επικαιρότητας είναι ο σχεδιασμός μιας νέας επιχείρησης καλοκαιρινών διακοπών, και η σύνταξη και προγραμματισμός του καλοκαιρινού και φθινοπωρινού προγράμματος ροής του ραδιοφωνικού σταθμού καθώς και η συγκέντρωση πόρων για την αντιμετώπιση των νέων αυξήσεων στα τέλη λειτουργίας του server και των υπηρεσιών που προσφέρει η οργάνωση μας ...εεε, το site μας στους ακροατές του και επισκέπτες του..

Θεού θέλοντος (και αντιτρομοκρατικής βεβαίως-βεβαίως) θα τα πούμε απόψε ζωντανά, μία ώρα αργότερα από ότι συνήθως, στις 11μμ ώρα Ελλάδας (ξέρετε τώρα τις αντιστοιχίες για τις άλλες time zones). Σας περιμένουμε να σας δούμε όλους μαυρισμένους και αλμυρούς από τα μπάνια και τις θάλασσες. Αφιερώσεις μέχρι στιγμής δεν έχουμε και πολλές οπότε θα παίξουμε ότι τραγουδάκι μας αρέσει, και καλά να πάθετε!

Καλά, φτάνει τόσο.. Κάνει και ζέστη, και νιώθω λίγο και σε στενό κλοιό... Τα λέμε το βράδυ στο γνωστό μέρος.. (αλλιώς στο καφενείο στο Παγκράτι.. θα κρατάω την ΜΑΥΡΗ -να το τονίσουμε αυτό- γραφομηχανή).

Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article40.html