Αυτήν την εβδομάδα...


Ημερομηνία Δευτέρα, 13 Οκτ 2003 @ 07:32
Θέμα/Κατηγορία Σημείωμα του εκδότη

Αποστολέας LavantiS  Γεια σας! Είστε ακόμα εδώ ή σας πήρε και σας σήκωσε ο χθεσινοβραδινός αέρας; Αν δεν σας πήγε πάντως στο Σύνταγμα, που έπαιζαν ξύλο ΜΑΤ με ΜΑΤ, τότε εδώ θα είστε.. Όσοι βρέθηκαν εκεί όμως, λογικά δεν θα πέρασαν πολύ καλά.. Βέβαια, ένας μόνο (νέοπας προφανώς) τα πήρε βαριά τα χημικά.. Δώσ' του να κλαιει, να βγάζει έξω την κορμάρα σχίζοντας το πουκάμισο σαν άλλος Hulk Hogan, να το ξαναβάζει, να κάνει Wet T-Shirt contest με αντίπαλο τον εαυτό του αδειάζοντας μπουκαλάκια παγωμένο νερό στις ρώγες του, και να ξανακλαίει με μαύρο δάκρυ. Όλοι οι υπόλοιποι, ακόμα και οι γυναίκες αστυνομικοί, το είχαν πάρει καλύτερα.

Φαίνεται τόσα χρόνια στο σώμα, έχουν αναπτύξει αντισώματα στα δακρυγόνα (κάτι δεν πρέπει να βρει το Υπουργείο και για αυτούς.. έχουν καταντήσει να τους πιάνει πιο εύκολα το καθάρισμα κρεμμυδιού, παρά το δακρυγόνο κατακούτελα. Αν γίνει καμιά εξέγερση του στρατού / αστυνομίας, "λαϊκή επανάσταση" τέλος πάντων και ταμπουρωθούν πουθενά, πώς θα τους ξετρυπώσεις;).

Πάντως, ο κ. Σημίτης είπε ότι οι κινητοποιήσεις τους "άγγιξαν τα όρια της στάσης" (που σημαίνει μάλλον, απόψε θα φάνε κι άλλες, αν δεν πάνε σπίτι τους). 

  Παρέα με τους φίλους αστυνομικούς / στασιαστές, θα κάνουν και οι ταρίφες οι οποίοι απεργούν και σήμερα και διαδηλώνουν.

  Εμείς οι πτωχοί πλην ήσυχοι και μη στασιάζοντες ακροατές θα κάνουμε παρέα απο τα PCιά μας στο σπίτι μας απόψε το βράδυ, όπου και δεν θα κινδυνέψουμε να μαζέψουμε φάπες ή δακρυγόνα. Βέβαια, με τους περιορισμούς στους servers που μας θέτει ο provider μας, θα είμαστε ολίγοι και εκλεκτοί.

Σαν τον συνασπισμό, που όμως η αναλογία βουλευτές ψηφοφόροι γιγαντώνεται, αφού η κ. Δαμανάκη αφήνει την ενεργή πολιτική και γίνεται απλή ψηφοφόρος. Ετσι, παρέα με τον "αγαπητό της Θανάση" (θυμάστε την ατάκα του Χάρυ Κλυν, ή μήπως ήταν ο Μητσικώστας;) θα βρίσκεται από την κάτω πλευρά των μπαλκονιών στις συγκεντρώσεις του ΣΥΝ, πράγμα πολύ θετικό για την ίδια και το κόμμα, αφού ο συνωστισμός στα μπαλκόνια, καμιά φορά υπερέβαινε τον κόσμο από κάτω. 

  Άλλο ένα αεροπλάνο της Πολεμικής Αεροπορίας έπεσε σήμερα σε εκπαιδευτική πτήση, έξω από τον Άραξο. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως το πλάνο της ηγεσίας της ΠΑ.. Είναι κάποια ιδέα "ξεσκαρταρίσματος" στα αεροπλάνα; Κοστίζουν περισσότερο οι ειδικοί να εκτιμήσουν ποια είναι τα άχρηστα και αναγκαία να αποσυρθούν; Τα βάζουν να πετάνε μέχρι να πέσουν, καλή ώρα; Είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως οι νέοι πιλότοι και τα ρίχνουν; Αν πέφτουν έτσι εύκολα μόνα τους σε εκπαιδευτικές πτήσεις, τι θα γίνει σε μια σύρραξη; Αν πάω στην παρέλαση την 28η που πετάνε πάνω από τα κεφάλια μας, να φορέσω κράνος; 

  "Καταδώστε τον δικό σας Πακιστανό!" Χαμός με τον αρχηγό κυκλώματος που διακινούσε λαθρομετανάστες, και "μέλος της Αλ Κάιντα" γιατί λεει έχει διαπράξει 19 φόνους. Φαντάζεστε κανένα κύκλωμα λαθρεμπόρων που να του είναι "άπιαστος" αυτός ο αριθμός; Πόσους λαθρομετανάστες δεν "ψαρεύουμε" νεκρούς κάθε τρεις και λίγο επειδή τους πετάνε στην θάλασσα, ή κινδυνεύουν από ελέγχους, ή γενικά γιατί "παίρνουν τα λεφτά μπροστά" και τους παίρνει να το κάνουν; Πόσους δεν έχουν στείλει να πνιγούν στον Έβρο, ή να ανατιναχθούν σε ναρκοπέδια; Είναι ανάγκη να είσαι μέλος και στην Αλ Κάιντα να φορτωθείς 20 θανάτους; Πάντως κανένα νεότερο δεν υπάρχει, καμία επιβεβαίωση, μάλλον περισσότερες οι διαψεύσεις, και σε λίγο το πιθανότερο είναι πως θα ξεφουσκώσει και θα ξεχαστεί. Ειδικά, αν ανακοινώσει καμιά εγκυμοσύνη η Κοκκίνου, αν κάνει καμιά πλαστική (ακόμα) η Λάσκαρη, κλπ...Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article4.html