Ο Axl Rose και επίσημα τραγουδιστής των AC DC


Ημερομηνία Τετάρτη, 20 Απρ 2016 @ 14:00
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiSΜε μια λιτή ανακοίνωση οι AC/DC καλωσόρισαν τον 54χρονο Axl Rose που θα καλύψει το κενό που αφήνει ο Brian Johnson, λόγω των προβλημάτων που είχε με την ακοή του, μέχρι να ολοκληρωθούν οι προγραμματισμένες συναυλίες τους.  


Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση των AC/DC:

«Τα μέλη των AC/DC θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Brian Johnson για τη συμβολή του και την αφοσίωση του στο συγκρότημα μας όλα αυτά τα χρόνια. Του στέλνουμε τις θερμότερες ευχές μας για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει με την ακοή του. Όσο κι αν επιθυμούσαμε αυτή η περιοδεία μας να ολοκληρωθεί ακριβώς όπως ξεκίνησε καταλαβαίνουμε, σεβόμαστε και στηρίζουμε την απόφαση του Brian να αποχωρήσει από την περιοδεία μας ώστε να σώσει την ακοή του.

Είχαμε δεσμευτεί να ολοκληρώσουμε τις εναπομείνασες συναυλίες μας, ώστε να ικανοποιήσουμε τους χιλιάδες θαυμαστές μας που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και είμαστε πολύ τυχεροί που ο Axl Rose προσφέρθηκε να μας στηρίξει και να μας βοηθήσει να εκπληρώσουμε τη δέσμευση μας».

Συμπληρώνουν επίσης:
«Η ευρωπαϊκή μας περιοδεία ξεκινά στις 7 Μαϊου στη Λισαβώνα και διαρκεί έως τις 12 Ιουνίου οπότε και θα ολοκληρωθεί στη Δανία, όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει. Ο Axl Rose θα μας ακολουθήσει σε αυτή την περιοδεία και στη συνέχεια θα επανενωθεί με τους Guns N' Roses για τη δική τους περιοδεία».

Ο Brian Johnson δεν έχει προβεί σε καμία ανακοίνωση από τότε που έγινε γνωστό πως θα αποχωρήσει από το συγκρότημα του λόγω των προβλημάτων υγείας του, αλλά ο στενός του φίλος, ο κωμικός Jim Breuer, είπε ότι ο τραγουδιστής αισθάνεται να τον πετάνε από το συγκρότημα σαν «στιμμένη λεμονόκουπα».

Οι Guns N' Roses επανασυνδέθηκαν για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 20 χρόνια για να παίξουν στο φεστιβάλ της Coachella στην Καλιφόρνια και ο Axl Rose θα συνεχίσει με την μπάντα του για προγραμματισμένη περιοδεία για τους επόμενους δύο μήνες.

Πηγή: nooz.gr


 


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3494.html